Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
"sosem fogy ki a szuflából "
Sőt, szmoggal megy, tehát BP-n tölt is.
Egyébként miről beszélsz? Neked nem csippan a telefonod vásárláskor? Ki nem veszi észre, ha megjön az SMS, hogy 5000 mínusz valahol, valahogy? Vagy az már nem elég trendi, csak a telefonos érintős izé.
Amúgy tegnap felraktam a Simple-t az S8-ra, na, mondom, hozzárendelem az Erste kártyámat, lássuk azt a mobilos fizetést. "Tölts át a virtuális Simpla kártyádra XY forintot"... anyád. Nem akarok tölteni. Ha hozzá van rendelve a kártyám, miért nem fizethetek simán azzal? Majd mindig utalgatok, ha használni szeretném? Sooo geek.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
"Az megvan hogy metrón végigmennek a rablók egy POS terminállal és lehúznak minden közeli paypass kártyát? "
Ez az a jó kis urban legend, amiről mindenki olvasott, de soha senkivel nem történt meg? Meg amúgy is, 200 forint 10 darab RFID blokkolós kártyatartó, vagy párezer forint egy pénztárca, ami szintén ez... némileg könnyebb ilyet szerválni, mint olyan aktív POS terminált, amivel végig tudsz menni a metrón és lehúzni a pénzt
A másik tutiság a mobilos fizetésben az, hogy ezek a csúcskütyük lóf*szt se mennek egy napig, 4 óra kijelzőidő után úgy vágyakoznak a töltőért, mint fogyókúrás a hűtőben felejtett gulyáskrémért. Mit csinálsz, ha pont lemerül a boltban? Kérsz egy töltőt a pénztárostól? Keziccsókolom, fizetnék, de tessék már egy USB-C töltőt adni...
Vagy a powerbank elfér abban a zsebben, ahol a két milliméteres bankkártya nem? (ami nem kér töltést, csak működik) -
Balázs1986
addikt
Feltételezések szerint az ilyen és ehhez hasonló esetek mostanság azért lehetnek gyakoribbak, mert a lassítás-botrány következtében ezekben az időkben a korábbiaknál sokkal többen viszik aksicserére az iPhone-jukat.
Én csak azt nem értem, hogy ettől miért lenne gyakoribb a robbanás. Ha az akksi veszélyes, akkor a tulajnál is robban. Ha meg nem robbanna magától, akkor a Store-ban nem megfelelő körülmények közt tárolják, vagy rosszabb esetben dilettánsok szedik szét. Mindkét esetre hamar fény derül és gondolom tesznek ellene.
-
Parallaxis
addikt
Pedig van. Helium - App Sync and Backup
Erre nehogy támaszkodj, mert megjárod
Az alkalmazások jó részét egyáltalán nem menti le, amit meg ment egy csomó nem működik visszaállítás után.
Gyakorlatilag sima ADB-s backup, csak csináltak hozzá egy frontend felületet, de eléggé rapszódikusan működik.Root nélkül Androidon nincs jól működő, teljes backup/restore.
-
MasterMark
titán
Igen, ennek semmi köze hozzá.
Az simán kamera kép alapján azonosít, és ennyi. Ahogy már írták egy képpel átverhető.
A FaceID egy sokkal komplexebb dolog, de ha nem értesz hozzá inkább nézz utána. És igen, mindent ki lehet játszani, viszont az az anya-gyereke átverte egy nagy kamu szerintem, és nem is volt rá másik példa. (Nem mellesleg egy nagyon új technológiáról van szó. Mármint telefonban.)
Az infrát fájlküldésre mondtam, másodszor írom le. De normális TV irányítható hálózaton keresztül...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
-
KengelRoland
aktív tag
A banki alkalmazás nem telepithető rootolt telefonra. A bank egyébként jótáll az alkalmazásáért. Ezért nem engedélyezi a módosított operáciosrendszer és egyéb mokolás használatát. Egyébként nincsen rootolva a telefonom, az összes alkalmazás ki van fizetve és a zenéimet sem okosban töltötem le, hanem ki van fizetve.
Picit irigynek tűnnek a szavaid.#601) madgie
Nekem is volt már több motorom, mégse értek hozzá. Csak felülök rá és vezetem. Ha megnyomom az öninditót és nem indul, akkor nézek csodálkozva 🙂.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem laggol jobban a droidos telefonom, mint az iPhone-od. De ha laggolna is, az se zavarna, mert harmad annyiba került mint a tied és fagyni meg nem fagy, tehát használható. Bármire. Nem csak egy bizonyos funkcióra.[ Szerkesztve ]
Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?
-
eladogeppc
veterán
Természetesen igazad van, csak hogy egy iFos még 2 év után sem veszít annyit az árából, plusz legtöbb készüléke nem 1 és nem 2 fő frissítést élt át.
Úgyhogy nem értem miről karattyolsz.
Plusz még simulékony Androidot nem láttam, pedig volt már pár száz típus a kezemben.
LAGG-LAGG itt ott rici röci.Ja, ajánlok neked egy igen kemény 3D képességeket megmozgató programot - GODUS - , ebbe még az S8 is beleszakad. Viszont egy iPhone 6S simán kenterbe veri az S8-akat teljesítményben
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
hdanit610
aktív tag
Apple-nél is eldöntheted. Időnként feldobja, hogy frissíts, de mindig van lehetőséged elodázni. Szóval ez a része mellément.
A többi LOL.
Üdv.:
egy almás szektás, átvert, barom majom#313 és feljelentetted a Samsungot? Bocsánatot kértek? Miért nem downgrade-eltél? Nem értem, pedig ebből az alanti sok hsz-ből kiderül, hogy csak valami főzött romot kellett volna ráraknod és kész... bocs, nem neked szól, csak a sok huszárnak, akik mindig, mindenre tudják a megoldást droid fronton.
-
törölt tag
Egyetértek, főleg abban a részben, hogy az utolsó frissítésnél majd úgy belassuljon, hogy váltani kelljen. Én is így jártam, a 4.4.4-es Samsungom felfrissítettem 5.1-re, utána még jött vagy 2-3 "biztonsági" frissítés, ráraktam, aztán olyan lassú lett, mint a bánat. Ezért kellett telefont váltanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest