Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
Ezt én megértem. És hidd el mindegy nekem mit használsz. Én tudod miért írok ide most? Mert elolvastam a lassítós cikket, majd a kommenteket és olvastam egy ájfon trollkodást: "Höhö az androjidon nem kell renccerszintű lassitás, mer belassul magátó"
Az egész itt létem erre vezethető vissza, ebből alakult ki minden véleményem. Tényleg nem érdekel mit használsz.
Csak azt akartam tisztázni, hogy nem azért lassul az android mert rossz, hanem mert nem ért hozzá az, aki használja. Ezt kellene elfogadnia minden ájfon tulajdonosnak. A céges tabletemen minden le van tiltva (magyarul annyit tud mint egy ájfon, tehát alap dolgokat) és érdekes nem lassul be soha, pedig filléres vacak, szerintem ingyen kapta a cégem a vodától a rengeteg előfizetés miatt.
És ez az idézett trollkodás is azt bizonyítja, hogy igenis foglalkozik az ájfon tulaj az androiddal. Ha nem trollkodna az ájfonos, akkor én semmit nem írtam volna ehhez a cikkhez.Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?
-
KengelRoland
aktív tag
Látom, nem érted a lényeget. Azzal tisztában vagyok, hogy az ájfonost nem érdekli az, hogy másnak milyen telefonja van. Mert azt hiszi, hogy az övé az ászkészülék és másnak jobb nem lehet. Tudod, mikor a pocok a sas hátán azt mondja, hogy ő tud a legmagasabbra repülni.
Csakhogy ez nem így van, a pocok nem tud magától repülni és az ájfon tulajdonosok pedig nem a legjobb készülékkel rendelkeznek, CSUPÁN CSAK ÚGY TESZNEK. Érted a lényeget? Hidd el, engem sem érdekel, hogy te milyen ájfont használsz, az zavar, AHOGYAN VISELKEDTEK. Ez a dolog lényege. Most is csapatostul támadtok rám (véditek a mundér becsületét) és olyan dolgokat írtok, aminek talán a fele igaz.
Azt azonban jobb, ha elfogadod, hogy az emberek 90%-a nem úgy használja a telefonját, mint te. Te egy informatikus szemmel nézed a technikát, de a kasszás erzsi nem fog ájfont venni, mert hétköznapi használatra túl van árazva. És tökéletesen alkalmas egy középkategóriás droid ugyanarra, amiért ti kiadjátok a negyedmillát és büszkén feszítetek vele, mint pók a lucernásban.
Egyik hétköznapi droidtulaj sem tudja, hogy milyen felbontású a telefonja, ahogyan én sem tudom és azt sem tudom, hogy mekkora processzor van benne. Annyit tudok, hogy nyolc magos. Nem érdekel. A lényeg az, hogy ez premier árban volt 130, míg a tied premier árban 250 ha nem több és tökéletesen műküdik. És nem tudsz olyan funkciót mondani, amit én nem tudok megcsinálni droidon. Airdropon pedig csak másik ájfonosnak tudsz képet küldeni, nekem nem. Amúgy tényleg. Zip-et vagy dokumentumot lehet küldeni airdropon? Én pedig minden droidosnak tudok képet és bármit küldeni. Teljesen mindegy milyen márkájú. De tudok küldeni Windowsphonera, BlackBerryre vagy PC-re mindenféle hack vagy program nélkül. Te pedig azt mondod: Há most izé nem tom átküldeni, majd izé otthonról imélen vagy mittudom én, ott matekoltok negyed órát, ha egy nem ájfonosnak akarsz valamit küldeni. Hidd el, droidon is vannak wifin küldő alkalmazások, csak a típusok sokrétűsége miatt nem könnyű ezeket egyeztetni.
Az ájfon funkcióhiányosságáról pedig annyit, hogy értem én, hogy te most nem akarsz bluetoothon fájlokat megosztani, csak ez nem így működik. A dolog lényege az, hogy napi használat mellett, egyszer csak kitalálok valamit, amit szeretnék mobilon megoldani. És tádám, meg tudom oldani. De ezekre a dolgokra nem gondol az ember készülékvásárláskor. Csupán arra gondolok, hogy ájfont biztosan nem veszek, mert azzal csak azt lehet csinálni, amit akkor és ott a boltban látok. És kész, befejeztük.
Például mikor megvettem az ájfont, majdnem a falhoz csaptam, amiért nem volt benne normális T9 meg swype írás. Azt is évek múlva vezették be, mikor a droidon már ezer éve használtam. És ilyen dolgok tucatjával fordultak elő.(#798) .Szaki.:
Ismétlem, nem a telefonja miatt minősítek bárkit. Csak van az a mondás, hogy embert barátjáról, vagy hogy amit megeszel az vagy, stb. A kollégám pedig egy buta ember és ezért van ájfonja. Azt is én mondtam neki, hogy frissítse a vackát, mikor elaludt mert az ájfonja ébresztője kifagyogatott neki és be akart menni a boltba asztalt borogatni, hogy ennyi pénzért ilyen SZ@rt adnak. A kis butát még a +garancia dologgal is beszopatták. Mondta, hogy hazamegy és frissíti, aztán ha nem lesz jó, megy balhézni. Akkor megosztottam vele a mobilnetemet és lefrissítette, akkor jó lett az ébresztője. Szóval ennyi esze van. Semmit nem tud a saját telefonjáról, tehát nem igaz, hogy nem akarnak dolgokat használni az ájfonosok, csupán fogalmuk nincsen, hogy hol tart ma a technika (a jelenlévő ájfonosok persze kivételek).
És még így végszónak azt azért megjegyezném, hogy ha minden droidot lebutítanánk, hogy ne tudjon a user bele nyúlni, akkor hidd el, a legolcsóbb droid is tökéletesen elég lenne facebookra meg telefonálni. És akkor mondogatnánk egyfolytában, hogy "há nekem ez a funkció sem kell, meg amaz sem kell.
Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest