Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csongi

veterán

válasz Ijk #267 üzenetére

Ebben én is Balázs1986nak adok igazat.
    Sokáig azt is titkolták mekkora SOC van benne. Akkor hogyan lehet egy vevő tudatos?
    Olyan szerintem, mintha vennél egy autót, és nem mondanák meg, mekkora motor benne. Azzal érvelnének, hogy az érzés a fontos :).
    Szóval szerintem túl sok öntörvényű szabályt hozott az Apple, és ez már magában hordozza, az információkkal való vissza élést. Nem merték elárulni, mert nem lett volna versenyképes marketing anyag.
    Így aztán eleve nem lehet tudatos vásárlásról beszélni Almás telefonnál. Érzések alapján történő választás, mert szép, mert biztos minőségi mert drága, mert szép a menü..stb.
    Szóval maszatolás van folyamatosan. Azért egy 250ezres áron értékesített telefonnál ne kelljen már semmilyen indokkal meg magyarázattal buherálni egy telefont.
    Nem is kell 10 évig működjön, de a két év ne legyen már űber sok. A B brand kínai termékek is elmennek két évet. Ha szoftveres oldalról nézzük,akkor meg vígan mennek a két évvel ezelőtti főverziók.
    Illetve egyik gyártó sem kényszerít a frissítésre. Az appok zöme pedig megelégszik 4,0val is.
    ezek túlárazott termékek, ha önmagában nézzük. Csakhogy az eddig rábiggyesztett árat rendre módra kifizették érte, nehéz túlárazottságról beszélni. Az egészet nem az Apple tette naggyá, hanem a körülötte lezajló hájpolás. A folyamatos marketing ami már akkor megkezdődött, mikor még konkrét termék sem volt.
    A folyamatos infócsöpögtetéssel előre palántálták a nekem ilyen kell érzést.
    Az eladások ebből generálódtak, ha ezt másik gyártó alkalmazza, akkor most más a helyzet a piacon. :)
    Ebben nagyot domborítottak.
    Tehát lehet felelős, vagy tudatos vásárlásról beszélni? :)
    Az androidos telefonoknál is kicsi akksik vannak, csak annak rendszerébe nem nyúlnak bele.
    A jelentős része stock droiddal jön, és annyi hardver és akksi verzióra kellen programot írni, hogy már réges régen kibukott volna dolog szerintem. Ettől függetlenül ott is megemberelhetnénk magukat :)
    Illetve droidos fronton van, 30K-ért is készülék, és van 300K-is.

Új hozzászólás Aktív témák