Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janeszgol

félisten

válasz Ijk #263 üzenetére

De milyen választást? Én azt nagy marhaságnak tartom, mint amit itt felhoztak néhányan, miszerint kell egy gomb és egy figyelmeztetés, ha nem akarod, hogy az akku kikapcsoljon meg a teló működése instabil legyen, akkor nyomd meg a gombot, hogy a hardver teljesítménye lássa kárát.
    Emberek, ezek csúcstelefonok. Mit fog mondani a gondolkodó? Kifizettem egy rakat lóvét, mivel csúcstelót vettem. Nekem ne legyen istabil az akku miatt a telefon, ne csökkentsék a teljesítményt (mivel azért fizettem, amit tud, amire képes). És ezek jogos tételek.
    Nem fogy az i8? Akkor találjanak ki mást. És még milyen büszkék is voltak, hogy a hetes is megkapja ám a kis lasssítását. Mennyire kell hülyének lenni ehhez? Két válasz van.

Vagy nagyon vagy semennyire, mert a többi se komplett. Gondolom a befektetők nagyon büszkék lesznek, ha ebből kirobban valami durva ügy. Az Apple ki se tudja majd őket fizetni, mert ahhoz vissza kell vinni a pénzt az USA-ba, ott meg a 30%-os adófinomság várja őket. Lehet ez a válasz Eagle kérdésére.

Új hozzászólás Aktív témák