- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
Félreértesz. A kérdésem (inkább) arra vonatkozott, hogy ha van egy Pulse gyári T-s szofttal, és egy AppInstallerrel felteszem rá az Apps2SD-t amit letöltöttem (nem Market, mert ott ugye root híján nem találom), aztán betolom a csúszkát pl 2GBra majd leokézom, megcsinálja-e a mem card "formázását",vagy kikukázhatom a kártyát, lévén ez egy root-specifikus alkalmazás. Nekem csak ez hiányzik a 2.1ből, a magyar nyelvnek külön örülök, mert bár a német menne, egy tech cuccom nagyon fura lenne, az angolom meg gyenge; csak ennyiért meg felesleges rootolni sztem. Fizetős alkalmazások nem kellenek; első droidos teló, még csak szokom a rendszert. Na ez az egyetlen, ami visszatart, nem akarok e miatt bebukni egy SD-t.
-
MittuDomain_
őstag
Szerintetek mikor lesz 2.2 Pulse-ra?
Nagyon filózom hogy feltolom rá az Apps2SD-t, mert kevés a memória; rootolni viszont nem szeretnék, de nem tudom az Apps2SD megy-e root nélkül.Ha kell vkinek, dob egy privit és átküldöm
Viszont ha valaki okos válaszol erre, azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged