Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz tomab04a #36 üzenetére

"Én sem használtam víruskeresőt xp-n(!), és nem volt gond nagyon sokáig. "

ez szerinted az hogy nemvolt lassulás. mindenki más szerint azt kéne jelentse hogy nem volt fertőzés. nem azt írtad hogy nem fertőztek meg ez tény. bocsáss meg ha a semmi gond nálam a vírusmentes gépet jelenti. biztos velem van a gond...

nem röhögni járok ide, de az ilyen büszkén a mellüket verő egyedek akik szembe mennek a forgalommal a pályán és közben integetnek meg villognak mindenkinek hogy balf@szok vagytok emberek vegyétek már észre viszont mindig mosolyt csal az arcomra.

"Jól mondja mindenki, az én szememben teljesen jó ha egy botnet hálozat részeként gyorsabb a gépem, mint víruskeresővel"

ezt nem kommentálnám... nagyon alja...

továbbra is tartom hogy több low cost és eleve lassú gép volt a kezeimben és eddig sehol senkinek nem volt gondja a sebességgel... de egész biztos hogy neked akinek a procija 10x gyorsabb az enyémnél nem ér meg netbankolás mellett ennyit az ügy, mert a gép indulása akár 2 másodperccel is gyorsabb lehet...

igazad van katasztrófa. viszont én befejeztem. további szép vírusmentes géphasználatot...

törölt tag

válasz tomab04a #31 üzenetére

egy avast single core atomon és 2g ramon nem is érződött... a mostani brazoson sem. akarsz róla beszélni? a te géped proci erőben mindkét vasamra köröket ver. ne állítsd már úgy be hogy alig indul el a vasad ha véletlenül egy minimál vírusírtó felmegy, mert ezt itt senki nem hiszi el. de mindegy. ez látom nálad elvi kérdés, javaslom hozzá az ie6-ot, azzal tökéletes lesz az élmény. az meg hogy botnetben vagy esetleg, vagy netbankolnál majd a jövőben akkor lepődj meg... én legalábbis nem lennék ilyen kva büszke arra hogy képtelen vagyok a minimális, ingyenes alternatívák között találni egyet, de mindenki más persze. hogy pl bűnözők komoly pénzeket kaszálak rajtad ha egy botnet része vagy vagy spamelsz a tudtod nélkül az külön kéjjel tölt gondolom el lefekvés előtt.

csahos pulizni nem illik főleg hogy így olvasva ha kutyát kéne mondanom goofy jutna eszembe rólad, csak rajtad röhögni se lehet az a baj.

azért a nem fertőztek engem soha meg vs leszarom a vírusírtókat vonalon elég nagy amplitúdóval mozogsz valljuk be...

törölt tag

aki hisz a sebezhetetlen rendszerekben az így járt. olyan nincs, csak olyan amihez komolyabb szakértelem, idő, pénz kell, neadj isten persze szerencse. amit ember levédett azt fel is lehet törni, és ahogy láttuk nukleáris létesítmények is támadhatóak... a biztonságos gép az, ami ki van kapcsolva, két széfbe bezárva, a kódját mindenki elfelejtette, majd bedobják a marianna árokba. a többit így vagy úgy de megoldható

Új hozzászólás Aktív témák