Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Már elnézést, de a cím kissé félrevezető, "Ezt most mégis hogy" gondolattal kattintottam a cikkre mire leesett, amit a bevezetőben olvastam és csak úgy nyert értelmet.
Egyébként azt hiszem ez az eredmény megérdemli az idei év legnyilvánvalóbb eredménye díjat, mondhatni aki figyelte valamennyire az Androiddal kapcsolatos dolgokat az elmúlt időszakokban, annak semmi újat nem mondtak.
Mondjuk a platform szót nem értem itt. A MeeGo és a Symbian op.rendszerek, de a Firefox egy webböngésző, az Eclipse egy szoftverfejlesztő környezet, a Qt egy keretrendszer, a Linux meg egy kernel. A platform viszont egy hardverkörnyezet, egy op.rendszer és egy szoftver keretrendszer együttese, tehát mondjuk egy tetszőleges androidos telefon + Android + Android SDK/NDK = platform.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest