- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Sokaknak ez a driver legalább akkora csalódás mint maguk a Vega kártyák,
Nope, a vega kártyával tökéletesen elégedett vagyok, amire nekem kellett arra nem volt jobb alternatÍva. A driver miatt annyiban haragszom, hogy egy csomó emberben elhintették, hogy valami csoda lesz. Aki picit is reálisábban látta a helyzetet, nem gondolhatta h. akkor most beérik az 1080Ti-t.
Ellenben egy csomó funkció tök hasznos, legalábbis számomra. OSD, relive capture trim és instant share.
A Vega tulajok és hívők valószínű titkon bíztak egy 15-20%-os teljesítmény növekedésben.
Nem mondom, h. nem lehetett ilyen, de azért nem mindenki valami elvakult szektás
Úgy néz ki még egy jó ideig maradok a zöld oldalon, nagyon kiábrándultam az AMD-ből
A zöld oldalon a gsync horror árban megy, ha meg valaki 60hz-en játszik fhd-ben, el nem tudom képzelni minek egy 1060-nál erősebb kari. Talán már a 27" 1440p 144hz kezd valamennyire racionalizálódni.
Úgy néz ki még egy jó ideig maradok a zöld oldalon, nagyon kiábrándultam az AMD-ből
Ezt már leirtam párszor, és továbbra is tartom, maga a kártya egyáltalán nem lett rossz, csak az első pár hét után elkezdett felkuszni az ára, aztán el is tunt, ezért én is haragszom, mert remek versenyhelyzetet lehetett volna teremteni, de így csak azok szÍvnak akik még a racionalitás ellenére is kitartanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Autós topik
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest