- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerbaudhu
tag
Sziasztok.
Én még megjelenése után próbáltam ki a Win8 DP-t. Egy MacBook Pro-ra tettem fel, natívan futtattam, nem virtuálisan és azt kell mondjam, a metro kezelése trackpad-del (vagy touchpaddel) nekem kínszenvedés volt (bootcamp-es driverrel). Mivel egyébként a Lion-t használom, amit ugyebár együtt fejlesztenek a hardverrel, hozzászoktam a többujjas mozdulatokhoz, amik (szerintem) nagyon jól kezelhetővé teszik azt a rendszert, intuitív, nem KELL tanulni, kb. 1 óra használat után az ember annyira ráérez, hogy utána mindenhol ezt keresi. Valószínűleg ezért éreztem a metrót gáznak kezelhetőség szempontjából (egérrel meg igazi kínszenvedés volt). Amíg a hardvergyártók nem kezdik el INTENZÍVEN alkalmazni a többérintéses mozdulatokat (pl kapacitív touchpad alkalmazásával), és a Microsoft nem kezdi el egységesíteni magukat a mozdulatokat, amiket az ujjakkal lehet csinálni (nincs 3 féle gyártónak 3 féle görgrtési módszere touchpadre pl.) és ezt a gyártókkal elfogadtatni, a metro nagyon nehezen fog élhető felületté válni.
Itt most nem a Lion-t istenítem, csak (ha már hasonló a tendencia a két rendszer között) a win metro felületét próbáltam meg használni laptopon és összevetni egy létező megoldással.
Az érintőképernyő PC-s használatához annyit tennék hozzá, hogy ha nem vízszintesen van, lehet az bármilyen szögben, az ember válla 10 perc használat után le akar törni. (Munkahelyemen érintőkijelzőkkel dolgozunk (nem tesco pénztár) és ez a helyzet.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Revolut
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged