- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
válasz
FoxiestFox #13 üzenetére
Most is laptopon írok, és ahogy előttem van az asztalon, pont kényelmesen elérem a "17-es kijelzőt, pont a megfelelő szögben is áll ahhoz, hogy kényelmesen taperoljam, nekem teljesen természetes mozdulatnak tűnik. Szerintem ha elterjed, mindenki hamar megszokná
Tudom, hogy léteznek érintős laptopok, természetesen én arra várok, hogy egy egyszerű, normális paraméterekkel rendelkező, átlagos notebookon legyen egy nagy felbontású érintős kijelző...
De még ha mindez nem is valósul meg, szerintem a Metro Ui, egérrel használva is teljesen jó, és ahogy anno a Norton Commander után megszoktuk a Windows-t, ez is hamar menni fog.
-
Gadgetfun
tag
válasz
FoxiestFox #11 üzenetére
Bevallom, tíz éve nem használok asztali gépet, és lehet, hogy arra tényleg nem életszerű, de a laptopom kijelzőjét bizony sokszor taperolom önkéntelenül is, ha mondjuk napokig tableten dolgozom előtte
Én személy szerint már nagyon várok egy "érintős" laptopot a piacon, mert szerintem sokkal kényelmesebb lenne mint a touchpad.
"Még egy tabletnél oké, de már netbooknál (aminek hagyományos billentyűzete van) elvérzik a metro"
Miért vérezne el? Én használom netbookon és határozottan jó, mi köze ennek ahhoz, hogy van-e billentyűzet vagy nincs. Igaz érintőkijelzővel még jobb lenne, mint egérrel/touchpaddal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OLED TV topic
- Windows 10
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13,3" 2020 Intel Core I7, 32 GB RAM, 512 SSD TOUCHBAR AKCIÓ!
- Lenovo Legion 5 - Ryzen 5 5600H / RTX 3070 / 32GB / 1,5TB SSD
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe új akku gar
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest