- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
válasz
FoxiestFox #13 üzenetére
Most is laptopon írok, és ahogy előttem van az asztalon, pont kényelmesen elérem a "17-es kijelzőt, pont a megfelelő szögben is áll ahhoz, hogy kényelmesen taperoljam, nekem teljesen természetes mozdulatnak tűnik. Szerintem ha elterjed, mindenki hamar megszokná
Tudom, hogy léteznek érintős laptopok, természetesen én arra várok, hogy egy egyszerű, normális paraméterekkel rendelkező, átlagos notebookon legyen egy nagy felbontású érintős kijelző...
De még ha mindez nem is valósul meg, szerintem a Metro Ui, egérrel használva is teljesen jó, és ahogy anno a Norton Commander után megszoktuk a Windows-t, ez is hamar menni fog.
-
Gadgetfun
tag
válasz
FoxiestFox #11 üzenetére
Bevallom, tíz éve nem használok asztali gépet, és lehet, hogy arra tényleg nem életszerű, de a laptopom kijelzőjét bizony sokszor taperolom önkéntelenül is, ha mondjuk napokig tableten dolgozom előtte
Én személy szerint már nagyon várok egy "érintős" laptopot a piacon, mert szerintem sokkal kényelmesebb lenne mint a touchpad.
"Még egy tabletnél oké, de már netbooknál (aminek hagyományos billentyűzete van) elvérzik a metro"
Miért vérezne el? Én használom netbookon és határozottan jó, mi köze ennek ahhoz, hogy van-e billentyűzet vagy nincs. Igaz érintőkijelzővel még jobb lenne, mint egérrel/touchpaddal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- HP 635 laptop eladó
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged