- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tob!as
tag
Féreértés ne essék! Kicsit hülyén fogalmaztam! Nem helyezek egy kategóriába egy Fiatot egy Audival
De! Nézzük meg hogy az Acer milyen szegmensben mozog. Sokkal nagyobb felvevőpiacot mozgat meg.
Ez olyan mint a Samsung és a WD HDD esete pl. Mindenki tudja hogy a WD prémiumkategóriát kínál és sokkal megbízhatóbb, viszont a Samsung tömeggyártásra koncentrál, és hasonló garanciális feltételek mellett képes hozni egy bizonyos minőségi szintet, ami a vásárlók nagy részét lefedi.Az Acer is hasonlót hoz. A garanciára ne térjünk ki, mert az abszolút nem mérvadó. Minden gyártónak lehet rossz szériája, de ha annyira gagyi lenne az Acer, akkor nem tartana ott ahol most tart.
Fogtam már kezembe Dell, IBM (Lenovo), HP, Asus, MSI gépeket is. Ebből azt szűrtem le, hogy a Dell és a Lenovo más kategória (bizonyos esetekben a HP is, de ezzel vitatkoznék). Viszont abban a szegmensben amiben az ASUS, MSI, BenQ és PackardBell dolgozik szerintem magasan kiemelkedik az Acer.
Egyetlen egy baja van, mégpedig a hozzáadott szoftverek, kiegészítők. Ha kicsit jobban odafigyelnek és javítanak ezeken a szolgálatásokon akkor szerintem nem lesz gond.Amúgy meg az Acert tényleg felesleges összehasonlítani a Dellel és a Lenovoval, már csak azért is mert nem egy árkategóriában mozognak.
-
neduddki
nagyúr
HI!
ez alapveto ragalom az acer igen is mindenekfeletti ubermensch ize ubegep anlunk meg egy sem ment a levesbe!!!
duv
neduddki
p.s. lehe thogy aze mert az en acerjaim azok compalok:- ))) /habar mar egy olcsobb ize abbol is elszalt mencsegem legyen az hogy azt csak ugy megorokoltem/
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged