Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Tölteni csak GamersHell,Fileshack,Hardwired,Worthplaying,IGN oldalakról szoktam,ezek nem vírusosak.Néha torrent ,de még nem fogtam ki vírusosat,elég kicsi az esélye jó oldalakon,mert ellenőrzik.
Egyszer PH! nézés közben ( egyedül csak ez volt megnyitva) megfogott a vírusirtó net figyelője egy szép spyware-t. Tehát elvileg nincs köze ahhoz ,hogy jön-e vírus vagy nem ,hogy mit nézel - PH! biztos nem vírusos.
Windows tűzfalat meg simán kikapcsolják a jól megírt vírusok,ha már egyszer bejutnak és akkor özönlik be a többi,amit én megkaptam XP-re az szinte átmódosította az egész Win-t,nagyon durva cucc volt. -
PuMbA
titán
Ja képtelenségnek tűnik,de akkor nem tudom mi volt. Mikor újraraktam kihúzott netkábellel és előszőr vírusirtót raktam fel akkor nem volt baj. XP-n simán be tudja írni magát a kártevő a registrybe és meg is van a fertőzés.
Amikor a Vistát felraktam akkor volt még ilyen,mint mondtam ,de azt megfogta a tűzfal és a Defender. Akkor pl. IE7-et nyitottam és Prohardvert néztem és már jött is a vírus.
-
PuMbA
titán
Miért user error? 7 évig nem volt vírusom ,és mondom ,hogy a rendszer első indításakor akkor kaptam a vírust mikor még hozzá se nyúltam a géphez. Ott volt hagyva a gép Win install-ra és amikor ránéztem,hogy kész-e már ,virusos volt(megváltozott a háttér stb.). Csak net volt bedugva,semmi pendrive vagy ilyesmi és tök full üres vinyó(oprendszeren kívül).
Érdekes,hogy mielőtt bekaptam ezt a vírust 4 éve volt már fent az XP és ugyanolyan gyors volt mint újkorában,szóval itt nincs user error az biztos.
-
PuMbA
titán
Nekem volt már olyan ,hogy feltettem a WinXP SP2-t és ahogy elindult elsőre 10mp múlva már szétkapta egy vírus úgy,hogy semmit se nyitottam meg. Beleírta magát szépen a system32-ben és beépült a winlogon-ba így semmilyen spyware,adware,virusirtó program nem bírta eltávolítani.Reinstall lett a vége. Ugyanígy jártam már Vistával is,be tudta magát tenni pár helyre a spyware,de Win Defender megfogta a rendszert módosító részeit és a többi hozzátartozó filet meg tudtam törölni simán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Asztalos klub
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Hardcore café
- Nyaralás topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest