- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Engem inkább az érdekelne, hogy lesz-e valami jelentős az új ios-ben az ipadra.
-
-
-
SentryGun
aktív tag
válasz
JNashville #6 üzenetére
Nem, totheground jól írja, ez iOS korlátozás. Mondjuk szerintem is praktikus, mert nagyobb cuccok jobb, ha wifin, vagy gépen kersztül jönnek csak le. Korlátlan mobilnetnél persze nem lenne nagy probléma, de nem a legelterjedtebb sem.
-
Totheground
addikt
válasz
JNashville #6 üzenetére
Nah, ez az iOS-ben van. Néha zavaró tud lenni, de amikor egy játék/navi szoftver több száz mega, nem baj, ha az ember nem kezdi el on-air leszedni/frissíteni. JB-el ki lehet szedni, ha nagyon zavar valakit.
BTW ez a mondat
iPhone, iPod Touch és iPad a számítógépes kliensszoftver nélkül, közvetlenül is képes lesz frissíteni a telepített alkalmazásokat.
számomra kicsit félrevezető, mert erre eddig is képes volt az iOS, max nem automatikusan csinálta, hanem rá kellett bökni az update all-ra, amikor kijött valami frissítés. -
JNashville
senior tag
A backupolásra eddig is szépen figyeltek az Apple-nél, ahogy írod, valószínűleg az SSD-n belül elkülönít az iOS5 egy rejtett partíciót erre. Amit aztán - ha mégis gépre dugod - szépen lement teljes egészében, az utolsó backupot meghagyva. Nekem legalábbis így lenne logikus.
Wifi-sync alap, lévén van egy pár tucat wifi-only modell (Touch, Pad, stb.)
-
válasz
JNashville #1 üzenetére
Csak kérdés mit csinál on air a telepített programjaiddal, azokhoz kapcsolódó adatokkal.
(Bár gondolom nem akkora ördöngösség egy backup-ot menteni a flash drivera.A másik, hogy remélem figyelnek majd rá, hogy wifi-only sync is legyen kapcsolható, nehogy el kezdjen frissitgetni mobilneten.
-
JNashville
senior tag
Épp ideje lesz már, főleg iPadnél jönne végre jól. Fél év alatt kb. háromszor dugtam rá gépre, jobb on air frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest