Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
A sztori a radír és a gyufa főszereplésével is nagyon jó, igaz nem nevettem rajta.
De az már másik kérdéskör.Viszont sejted, mennyire hülye vagyok én is.
Pont ma, csak neked: Van egy mérőállomás, ami gyakorlatilag üzem képtelen, de kéthetente el kell menni és leírni, hogy nem üzemel.
Van egy kapcsoló szekrény, ahová beköltöztek a gekkók.Az inspekcios lap végére a megjegyzés rovatba, leírtam nekik, hogy a gekko jó egészségnek örvend, meg lett nézve.

-
Coccer
tag
válasz
Vakegérke
üzenetére

Akkor minden tiszteletem az Öné!
Én még igen messze vagyok a nyugdijtól (nincs hosszú I-m), ráadásul kollégák sem vagyunk, mert nem dolgozom ott. De a szellemiségünk elég hasonló lehet az irományod és a hozzászólásaid alapján. Csak több fát apritottál már abba a bizonyos tűzbe élettapasztalatod okán.A logout-ot meg majd lapozgatom, tetszik a stilus és könnyen emészthető.
Néha ilyen is kell. (akár csak egy-egy Rejtő regény - vagy L.L. Lawrence -...)A komolykodásnak mindig megvan a helye, de ha "elengedhetem magam", akkor nem erőltetem, könnyebben élem meg a mindennapokat és majdnem mindig vidám vagyok tőle.
Szóval határozottan támogatom az otthonszülést!
Nézem a tv-t, iszom a sört..., közbe szülök... 
-
-
-
Blindmouse
senior tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Kicsit talán bicskanyitogató stílusban írtam, de te is.
az ordibálás témája az volt hogy ez egy munkahely, és ne járkáljon fel alá stb...
amúgy nem kell lenézni a mérnököt sem (és ez mindenkinek szól) ha nem tudja te mit csinálsz, mert ez lehet hogy azért van, mert köze sincs ahhoz ami a szakterülete. Lehet nagyon jó antennatervező attól, hogy a hozzávaló szerkezet megépítéséhez gőze sincs, és attól még a saját szekterületén zseniális lehet, mégis megkapja azt a munkát, mert az antenna az antenna.Persze ilyenkor jön az, hogy téved, meg olyan dolgokat feltételez ami nincs úgy, amit a főnökség nem lát, csak aki a munkát megcsinálja.
Nekem is volt olyan hogy 4x szétszedettem és összerakattam valamit, mert prototípus volt, és a tervben az állt "majdcsak lesz valahogy".
-
-
Traxx
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Igen, csak én az auditorokkal szenvedek bent
Bár a részükről nincs lenézés vagy magasan hordott orr, amikor megyünk bejárásra, akkor is teljesen természetes módon viselkednek.Viszont régebben voltak nálunk németek, mindenféle projekt miatt. Nos, az egybehangzó véleményünk az volt, hogy azokat küldték ide, akiket otthonról elzavartak
Volt köztük igen szemrevaló leányzó is, de 5 perc beszélgetés után azt kívánta volna mindenki, hogy bár sose beszélt volna vele 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Néha ilyen is kell. (akár csak egy-egy Rejtő regény - vagy L.L. Lawrence -...)

Volt köztük igen szemrevaló leányzó is, de 5 perc beszélgetés után azt kívánta volna mindenki, hogy bár sose beszélt volna vele
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)