- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glomgold
tag
válasz
KillHates #22 üzenetére
Maximálisan igazad van, KillHates, a cikkbeli cucc valóban nem ér 150 dollárt, mivel forintra átszámítva olcsóbban vettem az én cuccomat,
, ami pontosan azokat tudja amiket felsoroltál :
- SD kártyás+USB fogadására alkalmas (nem fapados, hanem minőségi) MP3 lejátszó,
- 9V-os Li-ion-os akkukkal működtetem (bár elemről is menne), amit meg napelemmel töltök (igaz ezeket külön vettem hozzá utólag)
- víz(mélység) álló 1 méterig medencében (IPX7-es vízállóság)
és 24000 bruttóért már haza lehet vinni...
Asszem még hangbemenet is van rajta, strandon notizáshoz tökéletes (sőt vízálló notival - lásd PANAÍSONIC Toughbook, ) még búvárkodva is lehet zenélni, szóval senki ne dobjon ki ennyi pénzt a látottakra, mert olcsóbban jobbat vehet már ma, itthon, forintért.... -
Recon666
Közösségépítő
válasz
KillHates #22 üzenetére
Aki egy bizonyos szintű hangminőséget szeretne az szerintem nem sznob, és arra áldozni kell. Nem hasonló tulajdonságú cuccot vesz meg 3x annyiért, hanem kap egy valószínűleg jó erősítőt és egy szépen szóló hangfalat. De ha már a hif-nél járunk, akkor érdemes megemlíteni hogy több millió forintos cuccok is vannak. Akinek nincs ilyesmire igénye az biztos nem fog rá költeni.
-
válasz
KillHates #22 üzenetére
ceruzaelemet minden falusi boltba kapni, de ha nincs aggregátorod, akkor a legcsodálatosabb lítium akksiból is könyvtámasz lesz, amíg vissza nem érsz a civilizációba. és igen, a sznobságról szól. ahogy az iphone, meg a többi százezres okostelefon is arról szól, amihez ezt készítették. mert ez 150 dodó, amit meg te vettél, az meg húsz, szóval kevesebbet tud, kevesebbért, tiszta sor. ami a gáz, hogy az én galaxy s2-m szarabbul szól, mint az előző 5+ éves sony walkman mobilom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Időjárás topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest