- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Szerintem egy rendes bakelit meg egy ahhoz méltó lejátszó ( akár a 150+k-s DENON meg hasonló cuccok) messze magasabb szintet képviselnek, mint egy átlag .flac. Kérdés, hogy ki veszi észre. Emberi füllel szerintem nagyon minimális hallható belőle.
A digitális soha nem fogja utolérni az analóg-ot, puszta mivolta, jelentése miatt, ennyi. Gondoljunk a 8 bites szösszenetekre. Ott az egész hallható, kb 21000 Hertz pár száz/ezer variációra volt kerekítve. Ahogy nőttek a bitszámok, persze, változott ez is, mp3-nál azt hiszem, 65 ezer a jellemző, tehát itt kb 0,33 Hertzenként van különbség a kétféle digitális jel között. Ahogy emeled a bitsűrüséget, emelkedik a köz is, de ez mivel egyenes arány, az analóghoz hasonló végtelen kombinációhoz végtelen méretű fájlok kellenének.
Én legalábbis így tudom, így tanultam.Sebhelyes: Szerintem egy igazán minőségre adó stúdióban analógra (is) veszik a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest