- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lion81
tag
Most beszéltem HERR Z kollegával és felvilágosított a ramok használatáról.
A ház jó szellőzésű óriás Chieftech elől hátul 12cm venti.
Én orthossal néztem 9-es prioritásban és 9 óra alatt nem hibázott 3Ghz-n utána meguntam és lekapcsoltam az orthost.Legközelebb megyek megint egy szinttel felfelé.Amúgy gyári hűtővel max.50-51 fok volt az everest szerint-alapon meg 43-44 fok 3Ghz-n. -
Lion81
tag
Egy Gigabyte GA MA770 DS3-as alaplapom van benne egy 7750BE procival és végre megkezdtem a tuningot:Amemek Geil Ultra 800 4-4-4-12 1T
Max. 3200Mhz-ig tudtam húzni és teszteltem PCMark05-tel,3DMark06-tal,Everest 4.60-nal és mindet csont nélkül végigvitte de az orthos-nál pár perc után megáll(nem fagy).A rendszer és a játékok is mentek simán(jó volt rá egy órám,de tényleg semmi gond nem volt)
Kérdem én :van a biosban északi meg déli feszültség szabályozásom,annak kell esetleg még fesztivált adni?Én csak a procinak adtam.Gyári hőcsöves AMD 6000+hűtő van rajta .Ha pattintok rá egy Scythe Ninját akkor lehetséges hogy sikerül megoldanom a problémát?
A cél 3200Mhz (x16) en átmenjen az orthos vizsgán(legalább 6 órát bírja)
Ja és ha állítottam a szorzókat akkor a C&Q funkciót elvesztem?
Mert nekem nagyon úgy tünik :-(
Az alaplapom fesz állítása 0.025-ösével történik és 0.100-ig lehet feszelni+
Most alapból 1.275-ön van és 3000mhz-n érdekesen viselkedik az orthos mert egyszer 2.5 óráig bírja utána meg 1ó23p-nél megáll
Esetleg tegyek valami fasza kis chipsethűtőt is a lapra?
Valaki azt mondta hogy 1.4 fölé ne nagyon vigyem mert rövid távon elhalálozhat .Ez igaz?
Tudom hogy a lap nem a legjobb de mit lehetne belőle biztonsággal kihozni?Minden sufnituning megoldás érdekel.
Ja és mi z az ACC amit írtál?És hogy lehet azt auto-ra rakni.Vagy az csak a te alaplapodban volt? -
Lion81
tag
Már megvettem és alig várom hogy összehasonlítsam a 6000+ al.
Csinálok pár tesztet és majd leírom a különbségeket.
Szurkoljatok -
Lion81
tag
Sziasztok!
Nekem egy GA MA-770 DS3 Rev.1.0-ás alaplapom van és benne van egy X2 6000+ (Windsor magos L2-2MB) proci.
A kérdések a következőek lennének:
-érdemes-e a procimat egy X2 7750 BE-re lecserélnem?
-meddig tudnám ebben a lapba húzni a 7750BE-t?
-érdemes-e 1066-os 5-5-5-15-ös ramokra váltanom? (800Mhz/4-4-4-12 1T a jelenlegi)
-hogy lehet az hogy a 6000+ nak 125W a TDP-je és 55°-63°-ig melegszik és 90nm-en gyártódott --- a 7750BE-nek meg 95W a TDP-je 65nm-en készűlt és 73°-ra melegszik mégis?
(a [link] alapján!!!
-Ha csak pár ezer forint lenne a befektetés akkor megérné váltani?
A sok kérdésemre előre is köszönöm mindenki válaszát aki segíteni próbál nekemUI.:amúgy GRAT a cikknek!! SzVSz csippantom a lelkes bloggolókat
Csak így tovább!!4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged