- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
hat ha nem is arra talaltak ki, de azert az elmult evekben szerintem jo iranyba fejlodott a nyelv, oo szempontbol is. ha a fentebbi interfacet kicsit modositanank ugy, hogy a getFlags() valami ColumnInfo objektumot adna vissza (IsNullable, IsPrimaryKey, stb.), akkor mar egeszen hasznalhato lenne a dolog.
" Erre pont ideillik (asszem) tildy korábbi aláírása " - bovebben?

-
j0k3r!
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
"de sokkal célravezetőbb adatbázisból generálni az entitásokat." - szerintem is, ezert is kerdeztem a db-first megkozelitest
(igazabol az stdClass is meg tudja oldani valahogy, bar azt meg ki kell egesziteni nemi funkcioval) -
j0k3r!
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
kicsit off: probaltal mar ennek a segitsegevel mvc-ben popo osztalyt generalni (ef database first-hoz hasonlot)? egyatalan lehet ilyet? ha lenne tablak kozti kapcsolat, akkor jol sejtem, hogy azt a flags tarolna?
-
j0k3r!
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
azert a masik figyelmeztetest is vedd figyelembe:
"This function is EXPERIMENTAL. The behaviour of this function, its name, and surrounding documentation may change without notice in a future release of PHP. This function should be used at your own risk."
hatha a kovetkezo verziora mokolnak vele valamit

Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest