- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peter Kiss #10 üzenetére
Szerintem amelyik nyelv megengedő (sőt támogató) a dzsunka megoldások felé, ott azt fogják használni... Vagy azért, mert egyszerűbb (-nek néz ki), vagy azért mert kevesebbet kell rajta általában görcsölni. Ha pedig valami nem működik a dzsunkahalmazban, azt lehet túrni az örökkévalóságig...
-
j0k3r!
őstag
hat ha nem is arra talaltak ki, de azert az elmult evekben szerintem jo iranyba fejlodott a nyelv, oo szempontbol is. ha a fentebbi interfacet kicsit modositanank ugy, hogy a getFlags() valami ColumnInfo objektumot adna vissza (IsNullable, IsPrimaryKey, stb.), akkor mar egeszen hasznalhato lenne a dolog.
" Erre pont ideillik (asszem) tildy korábbi aláírása " - bovebben?
-
Hát a PHP-t nem objektumorientáltságra találták ki... Erre pont ideillik (asszem) tildy korábbi aláírása
-
j0k3r!
őstag
válasz
Peter Kiss #5 üzenetére
"de sokkal célravezetőbb adatbázisból generálni az entitásokat." - szerintem is, ezert is kerdeztem a db-first megkozelitest
(igazabol az stdClass is meg tudja oldani valahogy, bar azt meg ki kell egesziteni nemi funkcioval)
-
Peter Kiss
őstag
Nem túrom fel a régi kódom, de valamire használtam benne PDO-t, de a flags-ben a primary key, not null és hasonlók vannak. A kapcsolatokat az adatbázisnak megfelelően kell lekérdezni mindig valamilyen SELECT-tel vagy beépített függvénnyel.
A code-first nem tudom, hogyan működik a színfalak mögött (POCO-ként önmagában nem működhet, de nem visz rá a lélek, hogy felfedezzem, mit is generál le), de mondjuk hülyeségnek is tartom az egészet.
Nyilván össze lehetne valamit hozni PHP-val is, de sokkal célravezetőbb adatbázisból generálni az entitásokat.
-
j0k3r!
őstag
válasz
Peter Kiss #3 üzenetére
kicsit off: probaltal mar ennek a segitsegevel mvc-ben popo osztalyt generalni (ef database first-hoz hasonlot)? egyatalan lehet ilyet? ha lenne tablak kozti kapcsolat, akkor jol sejtem, hogy azt a flags tarolna?
-
j0k3r!
őstag
válasz
Peter Kiss #1 üzenetére
azert a masik figyelmeztetest is vedd figyelembe:
"This function is EXPERIMENTAL. The behaviour of this function, its name, and surrounding documentation may change without notice in a future release of PHP. This function should be used at your own risk."
hatha a kovetkezo verziora mokolnak vele valamit
-
Peter Kiss
őstag
[ Értesítő. ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest