Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• puttputt

őstag

válasz KillBorn #160 üzenetére

Ez a Metro engem is kiborított.
    Először egy kolléga gépére húztam fel a Win8-at..., de ez volt az első, amitől (akkor még) valami "testreszabósdi pluginnel" megszabadultam. Körülbelül 2 percig volt látható a gépen, teljesen kiirtottam, amennyire lehet. Tán még a registryt is megturkáltam miatta. :DDD
    A pécé nem telefon felkiáltással.
    Nem mellesleg, egy másik kolléga pénteken kapta meg a Lumiáját. Remek készülék, de ha nem percekig kerestük rajta, hogy hol tud SIM PIN-t cserélni, akkor... (direkt nem böngésztünk utána...).
    Eléggé látványos és gördülékeny az is (mármint, a felülete igen eye candy), ugyanakkor a betűtípust élből cserélném. Akkora lóbetűk vannak a címben, mintha véletlen egy tabletes style került volna alá.

Még egy... A Cég egyébként kijelentette, hogy hosszú, elhúzódó vizsgálat szükséges ahhoz/addig, míg kijelenti, hogy a Win8 alkalmas belső, céges felhasználásra. Ez már jelent valamit...
    A Win7-et is csak mostanság kezdték szórni (most került az én gépemre is). Ezzel a "politikával" egyet tudok érteni.

• cairojack

aktív tag

válasz KillBorn #160 üzenetére

"Nem akarok beszólni, de meg kell nyomni egy windows jeles billentyűt a keyboardon és máris olyan mint a win 7."

Természetesen, ha ez az állítás igaz lenne, az ég egy adta világon senkit nem zavarna a W8. Mindenki happy lenne, nagy lenne a "bodogsá" és senki nem szidná, hogy mekkora egy hulladék. Sőt, talán még vennék is a népek. Így viszont felejtős. Nem fogok pénzt adni valamiért, amit rondának, idegesítőnek, és végletesen elbaxottnak tartok, és elég sokan vannak még így ezzel, az MS legnagyobb bánatára.

Új hozzászólás Aktív témák