- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
KillBorn #160 üzenetére
Ez a Metro engem is kiborított.
Először egy kolléga gépére húztam fel a Win8-at..., de ez volt az első, amitől (akkor még) valami "testreszabósdi pluginnel" megszabadultam. Körülbelül 2 percig volt látható a gépen, teljesen kiirtottam, amennyire lehet. Tán még a registryt is megturkáltam miatta.
A pécé nem telefon felkiáltással.
Nem mellesleg, egy másik kolléga pénteken kapta meg a Lumiáját. Remek készülék, de ha nem percekig kerestük rajta, hogy hol tud SIM PIN-t cserélni, akkor... (direkt nem böngésztünk utána...).
Eléggé látványos és gördülékeny az is (mármint, a felülete igen eye candy), ugyanakkor a betűtípust élből cserélném. Akkora lóbetűk vannak a címben, mintha véletlen egy tabletes style került volna alá.Még egy... A Cég egyébként kijelentette, hogy hosszú, elhúzódó vizsgálat szükséges ahhoz/addig, míg kijelenti, hogy a Win8 alkalmas belső, céges felhasználásra. Ez már jelent valamit...
A Win7-et is csak mostanság kezdték szórni (most került az én gépemre is). Ezzel a "politikával" egyet tudok érteni. -
cairojack
aktív tag
válasz
KillBorn #160 üzenetére
"Nem akarok beszólni, de meg kell nyomni egy windows jeles billentyűt a keyboardon és máris olyan mint a win 7."
Természetesen, ha ez az állítás igaz lenne, az ég egy adta világon senkit nem zavarna a W8. Mindenki happy lenne, nagy lenne a "bodogsá" és senki nem szidná, hogy mekkora egy hulladék. Sőt, talán még vennék is a népek. Így viszont felejtős. Nem fogok pénzt adni valamiért, amit rondának, idegesítőnek, és végletesen elbaxottnak tartok, és elég sokan vannak még így ezzel, az MS legnagyobb bánatára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest