Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Az "ezért" alatt mit értessz?"
A nyugtatási faktort."fullscreen programját bámulja...mellőzik a csilli-villi dizájnelemeket"
Tudom. Azért, hogy a munkára koncentráljanak. Nem azért, hogy megnyugtassa őket a csempék feliratainak monoton váltakozása. Értem én, hogy az ablakkeretek egyszerűségéről van szó, de akkor ezt ki kell mondani, nem padig a szutyok metro ui egyszerűségével érvelni ilyen esetben."volt "egy kevés" ilyen jellegű statisztika és kutatás amire támaszkodhattak"
A fent említett kép- és videó szerkesztők tipikusan középszürke körítést kaptak, pont ennek színsemlegessége miatt. Nagyjából semmi egyéb oka nincs. Ha nyugtató célzattal lenne, akkor világoszöldre csinálták volna. csak az bekavarna a színlátásba, mint bármi más szín. Világos meg azért nem lehet, hogy ne vonja el a figyelmet a lényegről, és nem vakítson. Ezt mennyiben is alkalmazták? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Starlink
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest