- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ_TOM
csendes tag
Ilyenem van:
http://www.outlandrecords.nl/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=6121&category_id=80&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=41
Itt pedig itt van még egy rahedli:
http://www.outlandrecords.nl/index.php?page=shop.browse&category_id=80&option=com_virtuemart&Itemid=41&vmcchk=1&Itemid=41Erős meglepetést tud okozni csak mérete alapján hangerő illetve hangzásterén.
-
Napfénysüti
nagyúr
Érdekes eszközök. Az utolsót el is fogadnám de ennyit mondjuk nem adnék egy ilyen cuccért.
Més que un club!
-
majom2
senior tag
jézusom, van ember aki ezekért a vackokért pénzt ad?
ugyanakkor az iphone-kihangosítókkal mi a helyzet? csak mert ott legalább van minőség és választék is. bementek pl az xms-be és ott elég sok mindent találhattok. nem csak ilyen csoffadt játékokat. sztem nem zavarnának el benneteket.
(pl egy jbl radial-t egyszer majd hallgassatok meg. az ipig csak vicces, de nem túl jó... persze nem a cikkben szereplőkhöz képest)[ Szerkesztve ]
-
Ricco_hun
senior tag
Nekem a Nokia 5310-eshez járt MD-8 sztereó hangszóró. Egyszer vettem elő a dobozából, hogy megnézzem milyen, elég szépen szólt, bár ugye olyan kis hangszóróktól nem kell dübörgő mélyet várni, max-ra nem tekertem fel, majd egyszer kipróbálom, de még nem volt olyan szituáció, hogy szükség lett volna rá. Most így belegondolva: áramszünet esetén jóljöhet.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Vasinger!
nagyúr
Én azt nem értem, hogy ki vesz Sony Ericsson MDS-70-et? Mert ha valaki otthonra akar magának hangfalat 15k-ból, nem ezt fogja venni....
-
rep3at
őstag
Az utólsó nagyon tetszik, ha SEm lenne (nem lenne) akkor ezt venném meg.
Forward thinking. كرر
-
ruzsabazsa
aktív tag
Viszont nekem k530i-m van és azt hiszem ugyanilyen a mostani sony-k csatlakozása is.Nagy vacak az egész.A fülhallgató bemenete nagyon gyorsan elcsesződik,és nem csak nálam.
-
ruzsabazsa
aktív tag
Nem semmi,mondjuk jobban járunk ezekkel mint hogy nyüstöljük a teló hangszóróját
-
raulicio
senior tag
Az ötlet nagyon jó, de a tesztelt készülékeket mi alapján válogattátok? Egyedi samu csatlakozós, amit még házon belül sem lehet mindenhez használni,egyedi SE csatlakozós + 1 elég low end nokia. Amennyire én tudom ennél sokkalta változatosabb ez a piac. Vagy a Speedshopnak csak ezek voltak raktáron?
-
HyP3b0y
senior tag
Ez az SE szabvány undorító, nem csak használhatatlan.
Samu szebvány is néha idegesítő, miért nem lehet mindenhova jacket rakni ?
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
plus44
veterán
Tényleg hiánypótló írás, ennek megfelelően érdekes újszerű. Egyik sem fogott meg különösebben, inkább fülhallgató párti vagyok.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
cseeles7es
csendes tag
Üdw!Ha valakinek lenne használt SE állványa és eladná,hívjon,vagy irjon a:06303258832-n vagy a hatob@citromail.hu
Az IPaddal az Apple bemutatta, hogy a az alma mérgezett,edig csak sejtettük mert miért pont csak egy harapás volt az almában?
-
HardSanyeee
őstag
Szép kis teszt, nem árt a változatosság!
Régen én is kinéztem egyet, de aztán nem lett belőle semmi, talán az ára miatt -
Alpi
tag
Hol maradt az iPig?
Hippopotomonstrosesquippedaliophobia: félelem a hosszú szavaktól...
-
Prof01
veterán
Az első nagyon királyul néz ki!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
senior tag
A teszt nagyon jó!
Viszont én addig örülök, amíg az ilyen termékek ritkák, mert az elterjedésükkel félek, hogy igen hamar megjelenne azon bunkók kezében, akik így is full hangerőn (atommód recsegve), füles nélkül nyomatják a saját ízlésüknek megfelelő "zenét" (zajt ) a buszon/villamoson/vonatonPixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
Just486
senior tag
ma én is pont hasonlókkal utaztam együtt a buszon. hát mit mondjak. örültem neki...
Én nagyon hiányolom az ericsson MDS 65 -öt az írásból(gondolom pótlásra nincsen esély). Anno egy fél évig volt a k850 em mellé, hát tudnék róla hideget, s meleget is írni, Összességében talán azt mondanám, hogy nem volt jó vétel. Pedig a hangszóró része szerintem rendben voltThat unconquered country we call the future.
-
gtamate2
veterán
Kb minden Sony Ericssonhoz adnak mostanába fülhallgatót, na a füles részét leszedjük és veszünk egy pc hangszórót és ugyan az a hatás. Igaz be kell dugni a konnektorba, de vannak elemes cuccok is már, sőtt napelemest is láttam már bár kérdéses az hogy bírja.
*Sn0w
-
Pxs
aktív tag
Á, ezek külön hangcuccot ritkán használnak a teló mellé...sokszor annyi eszük sincs, hogy tudják: az EQ csutkára tekerve hangosabb (bár torzabb) zenét eredményez.
'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag
-
DasH_001
tag
Szerintem a Nokia nem sikerült túl szépre, ahogy az első kettő SE sem.
Ár/kinézet arányban a Samsung nyert, ár értékben pedig a jack-jack, jack-rca kábel.Kár, hogy az első oldalon szereplő hangfalak nem lettek tesztelve, jól néznek ki!
"részeg fiatalok egymással versenyezve hallgatják telefonjaikon tárolt zenéiket": [link]
(semmi rosszindulat!)[ Szerkesztve ]
-
Pxs
aktív tag
SE MS410 tényleg jó, GSM boltban 5 ezerért vettem, annyit simán megért.
És nem otthoni zenélgetés, hanem riksataxizás közbeni zene "kihangosítás" volt a feladata, úgy, hogy az utca járókelői is hallgassák. Bevált, mert kb. 200 %-ban növelte az utasforgalmamat Bp-n rövid idő alatt.Ugyanakkor eltört az egyik pici műanyag pöcök rajta a csatlakozó mellett és most nem érintkezik+persze nem marad rajta sem a telefon. Az a kis darab már rég elveszett, kuka helyett valami ötlet, hogyan lehetne helyrerakni ? :S
'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag
-
senior tag
Olyan hangszóró fejű macit, ami a cikk elején van, hol lehet kapni és mennyiért? Asszonynak is azonnal megtetszett.
-
piggy2
tag
Én az MPS-70 tesztjére is kiváncsi lettem volna.
streccs strucc cucc
-
ispi
tag
Jó teszt, jó olvasni ilyenekről amik nem konkrét mobiltelefonok, de mobil eszközök (mint pl. az e-book olvasó teszt is volt).
Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
-
Legalább ebben a szegmensben jól teljesít az SE.
-
atike
nagyúr
Na hát ezeket sem nekem találták ki... Szerintem az életben nem vennék ilyet.
De a teszt attól még nagyon is jó!
-
kaller1
veterán
Egy 200 Forintos jack-rca kábel és egy cst-75 töltő is ütőképes párost alkothat a megfelelő hangkeltő eszköz (mini hifi,stb) megléte esetén.
.::> <::.
-
lindermen
senior tag
az 5310hez járt anno a nokia md-8-as, na az elég jól szól, sztereo, kicsi, könnyű, szintén elemmel megy tehát nem meríti az akksit. túl gyakran nem használom, de előfordult h jól szolgált s életet mentett.
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
Jók ezek, de ennyit nem adnék értük...
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Narxis
nagyúr
Nagyon jó teszt. Hiánypótló, köszi!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
hemaka
nagyúr
Nem sok értelmét látom egy ilyennek az az igazság.
Ha a mobillal hallgatok zenét úgyis fülhallgatóval teszem, ha pedig itthon, akkor a pc/laptop rá van kötve úgyis a hifire, azt meg ezek a kis gagyik nem überelik.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
dabadab
titán
Meghajtó, vagy ha valakinek így ismerősebb: hangszóró
DRM is theft
-
Lotusomega
senior tag
Hát jó az írás, csak éppen SE fanoknak, mert akinek nokiája van az ugye se a samsungosat se a SE csatisakat nem bírja használni, szóval ki vannak lőve. Azért így kicsit szegényes a kínálat a 3,5esekből, bár hozzáteszem h az 5800 eléggé jól szól kihangosítva külön hangszórók nélkül is(nincs mese Sennheiser az Sennheiser), hangerővel sincs gond, csak lehetne egy kicsivel több mély, nem értem h mibe fájna a nokiának végre egy olyan Xpress musicos telót csinálni amiben van a sztereó hangszóró pár melett egy dedikált mélynyomó, anno az Alcatel képes volt rá
-
JanFe
aktív tag
Jo cikk. tenyleg kellett mar egy ilyen teszt.
"There is nothing permanent except change"
-
krystman
őstag
Hát lehet, hogy ez a dolog mobilisabb ahogy nézem ezeket a hangfalakat, de ennyi összegért már sokkal komolyabb cuccot is lehet venni. Pl. egy 10ezer körüli Logitech hangfal simán alázza itt az összes hangfalat. Átalakítók meg vannak már, hogy rá lehessen kötni.
-
pite4
tag
Csodálkozom hogy az iPig kimaradt, viccesdarab. Amúgy hiánypótló az írás.
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest