- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Lehet, de nekem is rossz emlékeim vannak róla. Annó azon kívül, hogy rettentő drága vót', még igencsak hajlamos volt rá az almás birodalom, hogy (legalábbis normálisan) csak a saját (szintén eszméletlenül drága) almás dolgaival működjön együtt. És mellette egy full zárt rendszer.
Mostmár lehet, hogy jobban együttműködik más gyártók cuccaival is, de azért ahogy én látom, még mindig elég gyengén (lásd pl: screen mirrorring, hogy mást ne említsek), viszont a zártság és a horror, túlárazott árai ugyanúgy megmaradtak. (4-6 kiló egy telefonért...)
Szumma szummárum, nekem továbbra sem kéne, még ingyen se. Egyszer már vissza is utasítottam, emiatt nem lett ingyen céges telefonom. (Mindig dualsim-es készülékeim voltak, külön vicc, hogy a businesspápa apple soha sem támogatta a dualsimet, most is csak "virtuálisan" tudják a második simet, már ha az adott szolgáltató is tudja ezt. Hogy ma perpill mi van esim fronton azt nem tudom, de nem túl rég még a céges mobilszolgáltató sem támogatta az tuti)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Asus megalkotta a piac legkisebb androidos csúcsmodelljét, amire az 5,9 hüvelykes képátló ellenére is határozottan mondhatjuk, hogy kompakt. De ezen kívül is tud még néhány trükköt.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple TV eladó
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest