- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Lehet, de nekem is rossz emlékeim vannak róla. Annó azon kívül, hogy rettentő drága vót', még igencsak hajlamos volt rá az almás birodalom, hogy (legalábbis normálisan) csak a saját (szintén eszméletlenül drága) almás dolgaival működjön együtt. És mellette egy full zárt rendszer.
Mostmár lehet, hogy jobban együttműködik más gyártók cuccaival is, de azért ahogy én látom, még mindig elég gyengén (lásd pl: screen mirrorring, hogy mást ne említsek), viszont a zártság és a horror, túlárazott árai ugyanúgy megmaradtak. (4-6 kiló egy telefonért...)
Szumma szummárum, nekem továbbra sem kéne, még ingyen se. Egyszer már vissza is utasítottam, emiatt nem lett ingyen céges telefonom. (Mindig dualsim-es készülékeim voltak, külön vicc, hogy a businesspápa apple soha sem támogatta a dualsimet, most is csak "virtuálisan" tudják a második simet, már ha az adott szolgáltató is tudja ezt. Hogy ma perpill mi van esim fronton azt nem tudom, de nem túl rég még a céges mobilszolgáltató sem támogatta az tuti)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged