- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgie1224
tag
Pedig van alternatíva a gyártók számára az Ion.
Valószínű, hogy az Intel itt is ugyanazt csinálja, mint amiért most kapott büntetést az EU-tól. Olcsóbban adja az egészet, hogyha a másik gyártótól jóval kevesebbet vesznek vagy egyáltalán nem vesznek.
A gyártóknál nem hinném, hogy akkora készletek csücsülnének, hogy ne tudnának kijönni egy Ion platformmal. Igaz akkor az eddig előállított cuccaikat nem tudják eladni, és veszteség éri őket. Akkor viszont mesterkélt dologról van szó, mert direkt nem hoznak ki Ion-t, mert nem lenne akkora a nyereség, mint amekkorát így kaszálnak.
-
Georgie1224
tag
Én azt tartom szánalmasnak, hogy még mindig az Intel 945-ös chipset-jeit ajnározzák.
Tudom irodába teljesen megfelel. Azon felül viszont az újabb windows rendszerek mint Vist@ és Win7 már nem kedvelik annyira a teljesítményét.
Emiatt, hogyha azok a cégek, akik eddig nem váltottak win-t, akkor azoknak ez a lap nem felel meg. A szándékos Ion platform elhagyás a nagyobb gyártók részéről teljesen elkeserítő, és undorító magatartásnak tartom.A M4A785-M EVO típus teljesen jó alaplap. Én tuti vennék ilyet, hogyha lenne rá
.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest