- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
moki1234 #1852 üzenetére
Most én is okosabb lettem, azthittem hogy a médialejátszó azért ér valamit... Úgy látszik akkor marad a laptop. Végülis még mindig olcsóbb mint egy tablet és az tutifix hogy vinni fogja a FullHD-t
matteo_szg: Hát azért jó lenne hogyha már ráírják hogy a 720p-t viszi akkor annak minden "változatát" képes legyen lejátszani
Persze tudom hogy nem mindegy a "kiterjesztés", a kódolás, a bitráta...
cozmo: Már vettem egy utángyártott 2métereset, de csak töltésre, a gyári meg marad csak adatra. De most akkoris, én fizessek a szar minőségük miatt? Fizettem én eleget ezért a gépért én úgy gondolom... Nekem 128k sok pénz
-
zezoka
őstag
válasz
moki1234 #1852 üzenetére
Amennyire tudom, ha szg.ről játszasz le 3D filemekt, akkor azt pl tesóm (nekem nincs 3D tv-m, neki meg van 3D képes projektora) valami Stereo player nevű cuccal játssza le. Ilyen gondolom nincs Android progiban. Szóval le tudnád játszani valami lejátszóval (mert a 3d filmek is csak úgy mkv-k), de csak a torz két egymás melletti képes nézetben.
-
mgTerminator
veterán
válasz
moki1234 #1841 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha veszel egy médialejátszót, az erre lett tervezve, egy tablet meg nem. A másik meg az hogy a médialejátszó tutira elboldogul azzal ami rá van írva és jóval olcsóbb, egy tablet, esetünkben a transformer ami az asus szerint HD, FullHD képes, nem képes lejátszani még a HD-t sem. Persze képes lejátszani én bemutattam nektek, csak azért elég mocsok dolog az asustól hogy ráírja, mert egy spéci konvertálással sikerült valamilyen utómódon kicsikarni belőle(ez is olyan hogy beleírják a suzuki órába a 220-at, de már 140-nél erősen nyöszörög, azt is 45fokos lejtőn lefelé tesztelték gondolom).
Tegra 3 ide vagy oda, átkonvertálni 3D-be úgysem fogja tudni, program sincs rá -
zezoka
őstag
válasz
moki1234 #1839 üzenetére
Valaki múltkor rakott ide fel egy olyan spéci 1080p-s videót, amit állítólag ez is visz. Érdekes, h a Samu Tab állítólag sokkal jobban boldogul a hd filmekkel ugyanezen (? - legalábbis proci seb, ram, stb) hardverrel.
Amúgy a Tegra chip fizikai korlátai miatt nem szereti a full hd-t (vagy valami ilyesmi rmélik, olvass vissza). Amúgy a bitrátán is múlik, h valamelyikkel elboldogul, valamelyikkel nem. Jellemzően egy hardverigényes mkv kifog rajta, egy ugyanakkora felbontású avi meg nem. Vagy a bitráta, mint mondta, kisebb bitrátával lehet h fut, nagyobbal meg nem. Szóval lényeg: hd film feszegeti a határait a kütüynek (de nem csak ennek).
-
zezoka
őstag
válasz
moki1234 #1837 üzenetére
Nekem még nincs meg, csak két hét múlva kapom meg, de:
A nem 3d-s fullhd filmeket sem játssza le, az 1080p-ket nem viszi, mkv túl sok neki. 720p-t is fentartásokkal kezeli (pedig én is az USB portok, hdmi kimenet, sd kártya, stb miatt választottam a Tab helyett ezt). Szóval érdekes, h ráteszik a hdmi kimenetet, közben meg csak divx-et lehet kiküldeni a tv-re (na jó, 720at viszi talán)! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest