Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr.Anonymus

addikt

válasz alba-regia #212 üzenetére

egy apró kérdésem lenne is hozzád:
    Neked nem okozott gondot, hogy ugyanazt az accountot használja pl. az androidos mobilod és a tablet?
    Csak mert így hogy tudok kizárólagosan csak a tabletre vagy csak a mobilra telepíteni, mert szinkronizálva van a kettő, vagy tévedek?
    Köszi a választ! :)

• Dr.Anonymus

addikt

válasz alba-regia #212 üzenetére

Köszi a segítséget, ha Te nem mondod, hogy az extrem digitalban magyar kapható, akkor biztos hiszek az ügyintézőnek aki az ellenkezőjét állította, és most nem lenne itt a kezemben a prime :R
    Most már arról írok, és nagyon kényelmes.
    Hihetetlen, hogy ilyen kis billenytűzet milyen ergonómikus tud lenni... :U
    A honeycombot én is csak addig használtam amíg az első nullára merítés ment, szóval kb. 2 óráig, utána felküldtem rá az ICS-t. Nem volt gondom a honeycombbal, de az ics nekem gyorsabbnak és ergonómikusabbnak tűnik.
    A készülék teljesítménye félelmetes, és a flash telepítése se rontott rajta (igaz átkapcsoltam olyan módba a böngészőt, hogy csak külön kattintásra töltse be a flash tartalmakat).

Nagyon sok funkciót még nem tudtam rajta kipróbálni, csak az alap dolgokat, de azok idáig meggyőzőek.
    A sebesssége és stabilitása durván jó.
    Majd kicsit utána olvasok, hogy mik a legjobb tablet alkalmazások, mert az alap widget kínálat kicsit szegényesnek tűnt (pl. HTC Sensation mellett :) )
    Ha van valami jó progi/widget tipped, azt előre is köszönettel fogadom. :B

Szerintem jó döntés volt megvenni, tényleg a tabletek/netbookok császára ez a cucc.
    Remélem a későbbiekben sem fog negatív irányba változni a véleményem. :)

Új hozzászólás Aktív témák