- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Előfordult valakinél már olyan probléma, hogy nem érzékeli a kijelző az érintést, sehol. Fizikai behatás nem érte, valószínűleg szoftveres a probléma, mert 20 indításból kb egyszer semmi gond nincs vele. Ilyenkor teljesen hibátlanul működik. Unokámé a készülék, eddig kicsit el volt hanyagolva. El kezdtem frissíteni (OTA-n), több fordulóban eljutottam a 144-ig. Most viszont már nem tudom hányszor indítgattam újra, nem akar működni. Billentyűzet van, látszólag működik, arról lehet valamit kezdeni vele esetleg? Nem igazán értek ehhez a típushoz.
-
mobilizmo
addikt
válasz
alansmithee #1074 üzenetére
A tiéden? Bármikor! :-)
Viccet félretéve, én ezzel nem mernék belevágni. Ráadásul több eszközön is megérve a KK -> LP upgradet, általánosságban azt mondanám nem éri meg rohanni érte. -
mobilizmo
addikt
válasz
Segnior_Barthez #1057 üzenetére
Bankkártya jó ötlet, köszi.
-
mobilizmo
addikt
TF103C-t tudok csak, nem tudom van-e valami alverzió még ezen felül. Tegnap volt alkalmam egy kicsit ránézni (már megkapta uncsi), összehasonlítva egy noti kiosztásával, ténylegesen fel vannak cserélve bizonyos billentyűk. Pl.: A - Q, M - ; - , stb.... Persze a kis méret miatt itt teljesen át kellett tervezni a kiosztást, de így akkor is fura. Neki is álltam óvatosan feszegetni és kiderült, hogy le lehet szedni, át lehet rakni a helyére mindent. Kicsit pepecs munka, de megéri.
-
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Most vettünk Edigital-nál egy refurbished-et az unokámnak és minket is meglepett, hogy adtak hozzá dokkolót (30.000 ezerért). Sajna nem magyar a billentyűzet kiosztás. Van valakinek ötlete, hogy lehetne megoldani, hogy a nem ékezetes betűk a helyükön legyenek? Q-A például fel van cserélve, Z-W-Y is körbe cserélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged