- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucsi29
csendes tag
válasz
daikonblaze #1225 üzenetére
Tegnap este kipróbáltam, átírtam pontokra és egy újraindítás után észre is vette. Utána frissítettem lollipopra, azt meg rögtön felismerte alulvonásokkal
Köszönöm a segítséget! Frissítések után csináltam egy gyári beállítások visszaállítását. Az elég vagy recoveryből kéne törölni mindent? Recoverybe nem tudok belépni. Nyomom a hangerő le + power, bejön egy menü, kiválasztom hogy recovery, tölt és bejön a zöld droid egy hibaüzenettel, hogy "Nincs parancs". Erre van megoldás?
-
szucsi29
csendes tag
válasz
daikonblaze #1225 üzenetére
Igen, én is az ASUS oldaláról töltöttem le. Köszönöm szépen a tippet, este kipróbálom! Nem is gondoltam volna, hogy a hivatalos oldalról letöltött fájlnál ilyenre kell figyelni.Ezt a frissítést feltehetem bármelyik előzőre ugye? Csak a lollipopnál kell előtte ezt feltenni, majd utána azt. Érdemes egyébként lollipopra frissíteni?
-
szucsi29
csendes tag
Sziasztok!
Frissíteni szeretném a tabomat (103c), de még WW-2.0.33.80 van rajta, ezért először a 144-esre. Letöltöttem a zipet, felmásoltam a tab gyökerébe, lehúztam a gépről és nem dobja fel az értesítést. Többször újraindítottam már de semmi. Hol rontottam el? -
szucsi29
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 103C-t dokkolóval, AZERTY kiosztással. Olyan hibát tapasztaltam, hogy a bevitel be van állítva magyarra, ez működik is a virtuális billentyűzeten meg a dokkolón is, viszont ha jelszót akarok beírni, akkor átvált QWERTY-re a virtuális billentyűzet is. Erre tudtuk valamilyen megoldást? WW-2.0.33.80 van rajta.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest