Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• k.soma

senior tag

válasz laccy88 #3490 üzenetére

Azóta egy guru barátom elmagyarázta nekem. A flash memóriáknak van több féle típusa. Az SSD is egy flash memóriára épülő adattároló. Van a NOR, NAND meg az eMMC (talán több is, de arról nem találtam infót). Ennél többet nem tudok mondani, mert nem értek hozzá és nem akarok hülyeséget. Szóval nem külön választandó az SSD és az eMMC, mert az SSD-n belül van az eMMC ha kategóriát nézünk. ITT van egy angol nyelvű leírás amit találtam hirtelen a neten erről. Elég átfogónak tűnik, ha tud angolul az ember. :)

Valóban van egy olyan típusa ami a 3775-ös procival van szerelve, de abból nem láttam 64GB-os SSD-set (de feltételezem, hogy létezik valahol a világban). A magasabb órajelen kívül nem tudok róla, hogy bármilyen eltérés lenne a 3740-hez képest.

Szerk.: Itt találtam is belőle 64GB-os variánst.

Szerk.#2: Lefogadom, hogy a fekete és a fehér típusokat is külön típusjelzéssel látták el :D ;]

• k.soma

senior tag

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni a kütyü iránt.. El vagyok veszve már egy kicsit, pedig értek a gépekhez.

Konkrétan Asus Transformer T100TA DK007H-2 típust néztem ki ami ugye annyi, hogy ebben nincs microSIM foglalat, emellett 64GB SSD + 500GB HDD van benne. Egy oldalon így jellemezték ezt a típust:
    ,,Storage 32GB eMMC with ASUS WebStorage
    32GB eMMC + 500GB HDD with ASUS Webstorage
    64GB eMMC with ASUS Webstorage
    "

Valaki akinek van ilyenje vagy tud róla valamit, az kérlek magyarázza meg ezt nekem. Az ilyen felhőszolgáltatások nélkül kellene nekem a fent említett 64+500GB. Akkor az most nem szemfényvesztés, csak kapok mellé még 32GB felhős tárhelyet vagy mi van pontosan?:D

Előre is köszi a válaszokat. :R

Új hozzászólás Aktív témák