- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
válasz
laccy88 #3490 üzenetére
Azóta egy guru barátom elmagyarázta nekem. A flash memóriáknak van több féle típusa. Az SSD is egy flash memóriára épülő adattároló. Van a NOR, NAND meg az eMMC (talán több is, de arról nem találtam infót). Ennél többet nem tudok mondani, mert nem értek hozzá és nem akarok hülyeséget. Szóval nem külön választandó az SSD és az eMMC, mert az SSD-n belül van az eMMC ha kategóriát nézünk. ITT van egy angol nyelvű leírás amit találtam hirtelen a neten erről. Elég átfogónak tűnik, ha tud angolul az ember.
Valóban van egy olyan típusa ami a 3775-ös procival van szerelve, d
e abból nem láttam 64GB-os SSD-set (de feltételezem, hogy létezik valahol a világban).A magasabb órajelen kívül nem tudok róla, hogy bármilyen eltérés lenne a 3740-hez képest.Szerk.: Itt találtam is belőle 64GB-os variánst.
Szerk.#2: Lefogadom, hogy a fekete és a fehér típusokat is külön típusjelzéssel látták el
-
k.soma
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni a kütyü iránt.. El vagyok veszve már egy kicsit, pedig értek a gépekhez.
Konkrétan Asus Transformer T100TA DK007H-2 típust néztem ki ami ugye annyi, hogy ebben nincs microSIM foglalat, emellett 64GB SSD + 500GB HDD van benne. Egy oldalon így jellemezték ezt a típust:
,,Storage 32GB eMMC with ASUS WebStorage
32GB eMMC + 500GB HDD with ASUS Webstorage
64GB eMMC with ASUS Webstorage"Valaki akinek van ilyenje vagy tud róla valamit, az kérlek magyarázza meg ezt nekem. Az ilyen felhőszolgáltatások nélkül kellene nekem a fent említett 64+500GB. Akkor az most nem szemfényvesztés, csak kapok mellé még 32GB felhős tárhelyet vagy mi van pontosan?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged