- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polcrendszer
tag
válasz
margithid #5325 üzenetére
Semmi baj, majd lesz, nyilván eldöntöd, hogy asztali gépnek használod a tabletet (
) vagy tabletként viszed, na akkor derül majd ki. Egyébként hiába a keményebb hátlap vagy keményebb dokkoló, a forrasztások ugyanazok (kontaktos lesz majd kis nyomásra leválik), a digitizer ugyanolyan vékony (egyszerűen fel-lehajtástól elreped), az 'energiahasználat' ugyanúgy tervezve (random meghal és nehéz feléleszteni, összefügghet az usb-s töltéssel, de a pontos oka rejtély mindenkinek), a zsanér javíthatatlan (én szétszeđem, amit elvileg nem is lehet, de nem jöttem rá hogy kellene meghúzni a milyen csavart), a billentyűzet fele meghal. Csak úgy. Na ha nincs kézügyességed és nem ismered ki magad a neten, akkor most kifizetted a gép eredeti árát mégegyszer.
-
Polcrendszer
tag
válasz
CyberPunk666 #5321 üzenetére
Az ár-érték arányú besztof egyértelműen ez a gép, és ez eddig nem pénz kérdése volt. Most fillérekért itt van a technológia és a lényeg abban, amit mondtam az az, hogy ezek betervezett selejt dolgok, nem véletlenül tervezték nyilván ilyenre. Hogy pörgezzsejadzsídípít.
-
Polcrendszer
tag
Csak tapasztalati hsz: mindent tud, amiért az eddigi digitális életemben sírtam. Kurvakönnyű, teljesen néma, tök gyors - mind a hardver és a touch miatt megy az ujjhúzogatás helyett az ahova nézek oda nyomok -, kurvahosszú akksi - végre leszarhatom a töltést, kurva olcsó - jó helyről és ügyesen, ahogy én azt szoktam
. Plusz a tárhely, ami egyszerre a gyors és olcsó kategória - az emmc nekem ígyis mérföldkő a korábbi lassú/hangos hddhez képest plusz hogy egy körömnyi adathordozóval, ami megint csak a gépár töredéke, megnégyszerezhetem a tárhelyet minden kompromisszum nélkül, nekem a korábbiakhoz képest nasa. Szóval mostanra jutottunk el oda, hogy ez így mind egyesüljön. És akkor a realitás: valami eszméletlen szemét az, amiből készült és ahogy össze van rakva. A kezedben esik szét és egyszerűen vigyázni se tudsz rá: olyan dolgokra kéne ügyelned, amire korábban sosem gondoltál. Szóval nem jutottunk előrébb: a technológia a toppon, sose volt ilyen gépem, ami minden korábbi szart mellőz és mindent hoz, ami a max kényelemhez kell, viszont fizikailag meg szétesik és azért vágod a földhöz/teszi lehetetlenné, hogy megbízható gépként vidd akár a hegyekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged