- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Persze hogy akad, nem tudsz olyan androidos masinat mutatni ami egyaltalan nem akadna, ilyen egyszeru a keplet
Amugy nem tudom honnan veszik az emberek, hogy a dragabb az erosebb, de azert ha jobban ranezel mindkettore akad kulonbseg boven: kijelzo kepminosege es felbontasa, kamera kepminosege plusz hatlapi kamera meglete, TF303 osszeszerelesi minosege es anyaghasznalata, integralt GPS, integralt magneto-szenzor, kisebb suly, stb stb... ezekert kernek el extra penzt, es nem a hardveres koritesert
-
Hát ha az újraindítás megoldja, akkor a microsoftos fiúk hibája, az tuti. Szerintem akkor lenne gond, ha az nem oldaná meg. Esetleg azt próbáld figyelni, hogy mit használtál (melyik programot) a hiba jelentkezése előtt. Ha nem mindig fordul elő, akkor lehet, hogy valamelyik program csinálja. Vagy esetleg a billenytűzetre csatlakoztatás, majd arról való levétel után történhet? Ahogy néztem, ott be van építve valami, hogy ha csatlakoztatod, akkor nem engedi feljönni alapesetben a virtuális billentyűt. Lehet az nem kapcsol ki, ha leveszed.
-
Nekem is voltak ilyen fagyások. Mióta feltettem az új bios-t megszűntek.
Más: valaki telepítette a Dungeon Hunter 4 című játékot? Eléggé jó, Torchlight szerű, az irányítás is klafa, csak nálam a nagyobb tereknél beakad, ha sokan jönnek. Másnak is van ilyen problémája? Ha újraindítom a gépet és úgy kezdem, akkor nagyjából jó. Valószínű itt a 2GB ram határa, mert ez az első játék, ami rakoncátlankodik. Van esetleg valami módszer, hogy a játék idejére ki lehetne lőni pár memóriafoglaló programot, hogy jobban fusson? Esetleg más tipp?
-
Nekem eddig ilyen és ilyen volt benne. Nem volt vele gond. Ha csak tárolásra használod (zene, képek, videók) akkor bármilyen class 10-es jó bele szerintem, nem kell semmi ultra/pro stb. Lehet, hogy ilyen célra még egy class 6-os is elég, de biztos lesz itt, aki hozzáértőbb és majd megmondja. A fenti samsung kártyánál az a 70 MB/s egy jó nagy füllentés finoman szólva, jó lesz az 30 MB/s-nek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest