- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bishi
tag
válasz
t72killer #10 üzenetére
Konkrétan nekem ilyen igényeim voltak:
- Terepre kimenve a drónomat rádugva az USB-re, tudjam újraprogramozni a repülés vezérlőt. Android fel sem ismerte az eszközt, de még a korlátozott szoftverfelhozatal is probléma volt. Persze így nem volt lényeges, hogy a csatlakozás lehetetlen.
- Arduino programozgatás. Ugyanaz mint fentebb.
- A többi igény szokásosabbnak mondható, semmi extra: Legyen könnyű, legyen szétszedhető tabletosra, bírja sokáig akkuval, tudjak rajta böngészni, filmet nézni, pdfet nézegetni, szövegszerkeszteni (esetleg itt az office előnye)Nekem egy Acer Switchem van win10-el, a 2GB ram nem túl sok - több lapfülön böngészni nem túl gyors, a proci is gyengébb, mint aminek örülnék, de a lényegesebb feltételeknek megfelel. Az andoidos 8 magos nagyon gyors tableten meg ugyanúgy tudtam filmet nézni mint a Switchen, csak sokmindent nem tudtam azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest