- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miksa64
tag
Hali!
Valaki megtudná mondani, hogy az RT-AC86U mekkora TB-os külön táp nélküli USB3-as hdd-vel üzemeltethető ami még nem erőlteti meg nagyon? -
Miksa64
tag
Sajna most dolgozóban vagyok! Holnap 10re érek haza.
Ha még nem derült volna ki tök hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz!
Mi az a blkid?
Tegnap a PuTTY-t feltelepítettem, de nem érem el vele a routert.
A router IP címét írtam csak be. Kell még valamit megadni hogy elérjem a routeremet?
SSH engedélyezve van. -
Miksa64
tag
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Valószínű, hogy megpróbálkozok a Transmission - nal!
Nagyon megköszönném, ha valaki szájbarágósan
elmagyarázná az elejétől a végéig hogyan, hová és miket kell telepítenem.
Már utána olvastam, de nekem igen zavarosnak tűnik!
Mégegyszer köszi! -
Miksa64
tag
Még egy kérdés!
1000/1000 Mbps sebességű kapcsolatnál az rendben van, hogy a Download Master-es torrentezésnél a feltöltési sebesség 40 KBps fölé sosem megy.
A letöltéss 10-15-20 MBps körül mozog, ezzel nem is lenne problémám.
A feltöltés azért lehetne több. Vagy csak ennyit tud?
AC86U, gyári FW. USB3-as 500 GB HDD.Beállításoknál a le és feltöltés is korlátlanra van állítva.
-
Miksa64
tag
"Még egy ilyen kérdés: az ASUSnak be lett állítva gateway címként a SAGEMCOM management címe? Vagy miket állítottál be, miután bekötötted a modem mögé az ASUSt?" ----
Az ASUS-on csak a szolgáltatóhoz való bejelentkezéshez szükséges felhasználónevet és jelszót kellett megadnom.
"Miután bekötötted az ASUSt, rá lehet egyáltalán etherneten vagy wifin csatlakozni a SAGEMCOMra?"---
Igen rálehet és akkor már elérem a kezelőfelületét.
-
Miksa64
tag
Hali!
Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy hogyan tudom elérni a modem (sagemcom 5655V2) böngészős kezelőfelületét? A router (ac86u; IP:192.168.2.1) egy sagemcom 5655V2 ont (IP:192.168.1.1) mögé van bekötve. Kapcsolat tipusa: PPPoE.
Hol, mit, hogyan kell beállítási, és milyen címen érhetem el?
Köszi! -
Miksa64
tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom elérni a routeremet (torrentezéshez) a Download Master Client androidos appból. Nem tudok csatlakozni se hálózaton belülről, se kívülről.
A router (ac86u) egy sagemcom ont mögé van bekötve. FTP működik rendesen. Mit, hogyan kell beállítási?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest