- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Kicsirics77 #4496 üzenetére
én is azért tértem át, mert a router usb elérése krimi volt.
nekem megéri +30 W fogyasztás, hogy a gigabites lanon a filemásolás 20% körüli terheléssel megy a 3-4% helyett. -
válasz
Kicsirics77 #4494 üzenetére
ott a router a gyenge pont. annak lassú az usb-je.
nekem egy e350-es gép a nas, arról gond nélkül ment a BD50 úgy, hogy közbe az adott iso-t visszaosztottam. -
nálam win7 alatt a következő van beállítva:
megosztási központban jelszó kérésnél pipa kivéve.
a megosztásnál a speciális gombra kattintva ez engedélyeknél felvittem a "mindenki" felhasználót és megkapta a szükséges jogokat (írás, olvasás).
Így minden eszköz a hálózaton be tud lépni megosztott mappákba és tud írni, olvasni. jelszót nem kér. -
válasz
olizatriznyá #3777 üzenetére
wifin 720-nál nagyobb felbontást ne is akarj, kevés hozzá, nálam r1 lanon gond nélkül eszi a 1080-at a BR isókat nem szereti annyira, ott vannak akadások.
-
én azon gondolkodom, hogy külső br léjátszót támogat?
-
én azon gondolkodom, hogy külső br léjátszót támogat?
-
különben mivel tud többet?
nekem nem kell ftp, samba, torrent.
több netes alkalmazás jöhetne (pl youtube) -
különben mivel tud többet?
nekem nem kell ftp, samba, torrent.
több netes alkalmazás jöhetne (pl youtube) -
válasz
petyuska74 #2634 üzenetére
frissítsd a rendszert, érdemes.
miután a kütyü nem tartalmaz hálózati megosztás szolgáltatást (samba), így az alap gyári firmware-rel nem fogod látni a gépről.
A HD2-es firmware tartalmaz sambát, azzal már látnád a win alól is. -
köszi a válaszokat, akkor nem kell az R3.
ahogy nézegettem, az alternatív firmware csak a youtube miatt érdekelne, de meg leszek nélküle. -
Üdv!
Szeretnék hálózatra köthető médialejátszót venni, és az O!Play HDP-R1 tűnik az egyik legszimpatikusabbnak.
lenne pár kérdésem a döntés előtt:
hálózatkezelés:
egy linuxot futtató atomos gép otthon a fájl-megosztó sambával. Ezt látná, a rajta levő állományokat lejátszaná (avi, ezek divx és xvid kódolásuak, mvk (720,1080), dvd és dr iso)?
érdemes a wifis r3-at megvenni, vagy hd tartalomhoz mindenképp kell a kanóc?firmware:
itt és még más oldalakon hosszan sorolják az alternatív firmware telepítések lehetőségét. érdemes, vagy elég a legfrissebb gyári. nem kell nekem nas, torrent és egyéb funkció, ezeket kiszolgálja az atomos konfig, csak egy mindenevő hálózati médialejátszót szeretnék reális áron.
előre is köszöni a válaszokat
Q
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest