- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuska74
tag
válasz
petyuska74 #2645 üzenetére
Sziasztok!
egy gyors kérdés.
Szóval a régi 1.21-es fw-t felmásoltam egy usb-re bedugtam és frissítettem.Ez az 1.40-essel is így van vagy már komplikáltabb (telnet, stb...)?
ezen kívül: bootup 17. Bootcode: 0000.0202.0017
Ez azt jelenti, hogy felejtsem el a HD2 fw-t és még mit? FTP moservice samba, ezeket is?
köszi
-
petyuska74
tag
köszi mindenkinek, a bátorítást is
na, csak meg fogok próbálkozni vele.
Én csak attól félek, hogy téglát gyártok belőle ha valamit elszúrok.A Pc-vel simán kísérletezgetek, nincs gond, csak hát olvastam már sokat, ki hogy szúrta el a sajátját.
nna, ha sikerült valami, beszámolok.
-
petyuska74
tag
köszönöm a válaszokat.
Én szeretném mégis s valahogy megoldani a dolgot, mert a gép az egyik, az Asus a másik szobában van, és unom már az ide-oda hurcibálást/dugdosást. És néha szeretnék a gépre valamit visszamásolni.
Szóval érdekelne ez a táncos (samba) megoldás, és a moservice is.
Nem vagyok hülye a PC-hez, de ez a telnetes és egyéb firmware irogatós dologhoz nem konyítok. Örülnék egy szájbarágós leírásnakMit értesz a kevés köszönetben? lassú?
Előre is köszi. -
petyuska74
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy HDP-R1-es lejátszóm.
Routerhez csatlakoztattam, nagy nehezen sikerült rávennem, hogy lássa a megosztott mappákat a PC-n (Wn7).
Simán lejátszik minden tartalmat, az O!Playt irányítva tartalmat tud másolni a külső vincseszterére, de a PC nem látja a hálózaton, következésképp a PC-t kezelve nem tudok rámásolni semmit.
Mit tudtok ajánlani?Valamint, 1.21-es firmware van rajta, magyar nyelven +a helyes betűkészlet a feliratok miatt.
Érdemes upgradelni?előre is köszi
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest