- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pchris
tag
válasz
kisgyerek85 #3138 üzenetére
Nincs vita közöttünk abban, hogy ha router nem kell, akkor így járna a legjobban. Sebességet tekintve természetesen nem tudja, amit egy nas, mivel usb-n keresztül osztja meg a hdd-t, és másra is kell a szűkös erőforrásokból. FTP-n kb 20-22MB/s a max (írás is, és olvasás is). Samba kb 18MB/s. (természetesen csakis vezetéken értve mindezt)
-
pchris
tag
válasz
kisgyerek85 #3135 üzenetére
Nem sokkal drágább [link], mint a nas. Igaz nekem a router funkciók miatt lett megvéve. (Router is kellett, meg fájlmegosztás, nyomtató megosztás, torrent, letöltések kezelése...) Ha routernek megfelelő a szolgáltatótól kapott, akkor a nas tökéletes megoldás.
-
pchris
tag
Csak egy opció a sok közül, de ha így teszel nyugodtan ki is kapcsolhatod a beltérin a wifit. Azt csak modemként használnád.
Mondjuk láttam már olyan szolgáltatótól kapott modem-router combot, ami tudott usb-re dugott hdd-t megosztani a hálózaton, de nagy sebesség nem volt elvárható tőle. Arra nas kell, vagy az említett routerekből minél erősebb.
-
pchris
tag
Vagy cseréld le a routered valami erősebb, USB-n keresztül hálózati megosztásra alkalmas darabra pl: [ASUS Rt-N16], [TP-Link TL-WR1043ND], [D-link DIR-825] és használd azt NAS-ként. Nekem az utóbbi típus van, és a hálózati fájlműveletekben a leggyorsabbnak találtam eddig a routerek között. Ehhez egy R3-as lejátszó kell még és a (nem HD) filmek lejátszása akár wifin is simán megy.
Mondjuk a gyári fw egyik routeren sem egy használható darab. Tomato, vagy Openwrt, esetleg DD-wrt ajánlott.
-
pchris
tag
Sziasztok!
Én újabban ezzel a moddolt fimware-rel használom a lejátszóm (R3).
[link]
Ezzel működik a youtube rendesen. Viszont a helyi hálózatomban nem tudok tallózni, nem látja sem a NAS szerverem, sem a többi gépet. Csak az upnp megosztások látszanak. Mondjuk nekem így is jó, de azért furcsa. -
pchris
tag
válasz
thomyerk #1812 üzenetére
NA most (tegnap este) tudtam csak tesztelni. HD2-es firmware-ből felrakram mind az általad említettet, mind a 3.1-est. A probléma nem múlt el. Ha nem áramtalanítva kapcsolom be, akkor no wifi. Ezekkel még manuálisan sem indul el, mert nem tölti be rendesen a wifi plugint. Az indulásnál éppen csak felvillan a plugin a bal felső sarokban, míg kihúz-bedug módszerrel, vagy két másodpercig is látható. Valakinek valami tipp?
-
pchris
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy R3-at. Még a gyári FW van rajta (1.21). Minden megy szépen rajta/vele, csak egy valami van amit nem tudtam megoldani, és itt a fórumon sem találtam megoldást rá. A problémám, hogy minden bekapcsolás után manuálisan fel kell csatlakoznom a wireless hálózatomra. A profil el van mentve, csak aktiválnom kell állandóan, ha egyszer kikapcsolom a kütyüt. Illetve ma reggel észrevettem, hogy teljes áramtalanítás után viszont nemcsak bekapcsol automatikusan, de fel is megy a hálóra miután bedugom az adapterét. Ez utóbbi jó lenne, ha a távirányítóval való bekacsolás után is menne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest