- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Az nekem már tökéletes. Két dolog miatt lenne jobb így:
1. nem kellene digit coaxon küldenem a hangot és ez nekem azért lenne jó, mert a lapomnak van egy nyűgje, amit le sem írok, mert én is csak röhögök rajta és ilyen nincs is elvileg..
2. Nem kellene a brutál vastag 10 méteres hdmi kábel a kábelvezetőben, ami épp csak belefért a 3 másik coax miatt és néha lepattan a kupakja..
A hang a fontosabb nyilván.
LAN-on küldve a filmet mekkora sávszél kell kb? Milyen bitrátájú film megy még át normálisan? Gigabites a router, kábel 6-os van otthon.
-
Winne
nagyúr
1. a lan kábel nem elég hozzá?
4. (#4514) Warter fórumtárs által írt dologra gondoltam, csak bénán fogalmaztam.
@(#4514) Warter: nagy TV lesz majd rajta, most egyelőre csak 32". Ha látványosan rosszabb a minősége, mint a számítógépemről játszva, akkor szerintem nem foglalkozom vele, mert a következő helyen ahol az új TV is lesz újra tudom kábelezni a dolgokat és ki tudok alakítani normális "járatot" a kábelnek.
@(#4515) GZoli7: Ivy van most.
Felirat külön van általában, teljes lemezt még nem szoktam "kölcsönözni", max ha komoly TV lesz.
@(#4521) Joshi: nagyon tetszik az a cucc, csak most ez az oPlay gyk ingyen van, azért lett kérdés első körben.
-
Winne
nagyúr
válasz
olizatriznyá #4506 üzenetére
Sziasztok!
Egyelőre nincs sok időm beleásni magam a témába, inkább kérdezek és leírom mit szeretnék, ti úgyis tudjátok túl sokat akarok-e..
Adott egy Asus HDP-R1
Azt szeretném vele kiküszöbölni, hogy a 10m-es hdmi és 10m-es digit coax kábelemre ne legyen szükség.
Amit nem tudok, hogy tudja-e:
1. hálózaton szeretném kiküldeni a filmet a TV-re. (Win8)
2. a feliratot mindenképpen szeretném nem a képhez, hanem a kijelző aljához igazítani és variálni a méretét.
3. optikai kábelen az erősítőre a Dolby Digitalt és a DTS-t tudnia kellene.
4. teljes Bluray lemezt tudja, ne csak ripet.Más: képminőségben egy ilyen mit tud egy számítógéppel összehasonlítva, amin Media Player Classic Home Cinema fut? Hangban mivel digitálisan megy gépről is, meg erről is, gondolom nem lehet különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest