Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gojko.m

senior tag

válasz Biker979 #5582 üzenetére

Szerintem, ez tipikusan a miniatűr (thumbnails) vagy előnézeti képeknél előforduló hiba lesz.

A lejátszó bizonyos képeket nem tud kezelni és ilyenkor lefagy. Több ilyen JPG képpel futottam már össze, amiket általában az internetről töltöttem le. Hogy mi lehet velük a hiba, arra nem sikerült még rájönni. A képek különböző méretűek, és számítógépen probléma nélkül meg tudom nézni mindegyiket. Próbáltam több skint is a lejátszón, de mindegyik lefagyott ezekkel a képekkel (a HD2 skin egy rövid idő múlva újraindult).

A vrt skin thumbnails nézetében, ha nincs a mappában kép, akkor egy sárga ikont látsz. Ha egy kép vagy több kép is van a mappában, akkor jobb esetben az egyik képet látod a mappa ikon helyén. Rosszabb esetben egy olyan képet próbál odarakni a lejátszó, amitől lefagy.

Tökéletes megoldás nincs igazán a problémára. Amit tehetsz:

1. A legegyszerűbb, ha a mappák tallózásakor nézetet váltasz. Nyomd meg a távirányítón a hangjegy gombot és válaszd a lista (List) nézetet.

2. Valamelyik képszerkesztővel (pl. IrfanView) - némi módosítás után (pl. átméretezés) - mentsd el újra a problémás képeket.

• gojko.m

senior tag

válasz Biker979 #5580 üzenetére

Üdv a topikban!

Konkrétan elszürkülő képernyővel még nem találkoztam, de lefagyás a mappák böngészése közben már előfordult. Itt írtam is róla. Ebből kiindulva kérdés, hogy lista nézetben is lefagy a lejátszód vagy csak miniatűr (thumbnails) nézetben? (Feltételezem, hogy thumbnails nézetet használsz, mivel ekkor jelenik meg egyszerre 15 mappa, lista nézetben 12 mappa látható.)

Új hozzászólás Aktív témák