- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paul.H
csendes tag
Újra raktam a firmware-t és első bejelentkezésnél mentettem a kapcsolat beállításait.
Minden működik!
Kérdés: Van arra lehetőség a lejátszóra csatlakoztatott USB-s HDD-re a hálózaton keresztül másoljak?
Vagyis hogy meghajtóként lássam pc-ről. Mit kéne ehhez tenni és beállítani?
.
A Wifi stick 300Mbps, és ezzel nyilván a HD filmek szaggatnak, de arra bőven lenne idő, hogy a pc-ről HD filmeket átmásoljak és aztán USB-ről játszam le. -
Paul.H
csendes tag
Sikerült a WIFI-t belöni, 2. 3. tesztelésre jó lett. (csak többet kellett várni)
Azonnal láttam a gépem megosztott mappáját, minden ok volt.
De sajnos újraindítás után már nem látom.Van egy Moservice Manegerem, de jó lenne olyasmi maneger is amivel beleszerkeszthetnék a shortcut mappába egy konkrét elérést jelszóval, akkor nem kéne szenvedni a Win megosztások felismerésével.
Esetleg "kézzel" is be lehet szerkeszteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest