- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsade
tag
válasz
(Darkwood) #26 üzenetére
bocs, hogy off
kérdezni is szerettem volna, hogy muzsikál a gateway notebookod, ill. hogy(/és hogyért) jutottál hozzá. régen -már alig emlékszem- volt egy gateway-em, nagyon szerettem. azt hittem azóta nem gyártanak már, nemrég akadtam rá az amerikai honlapjukra. 1szóval elégedett lennék egy olyan masinával, ami neked van, amennyiben tényleg 70 fok alatt marad a gpu. főleg ha a 300E-es ársávban meg tudnám venni....
</off> -
bazsade
tag
válasz
(Darkwood) #16 üzenetére
írd meg kérlek az ellenpéldát,mert szeretnék vásárolni egy nvidias notebookot, de az ismerőseim gépeivel nem túl jók a tapasztalatok. tény, h sztereotipia volt, pl. a (már nem is annyira) új 9400-as integráltak nem melegednek, de nekem munkához ennél erősebb gpu-ra lenne szükségem.
szerk.: állítólag a quadro-k sem melegednek vészesen a thinkpad-ekben, persze jó pénzért..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Árat emel a Spotify
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háború Izraelben
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest