- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballazol
senior tag
na, ha a képernyő-beállításoknál a szövegméretezés default (100%-ajánlott), akkor müxik a freesync, ha feljebb teszem, akkor kikapcsol...
ez hogy függ össze?
persze a 60-144Hz-es non-whql driver van fenn a moncsihoz, és most a legfrissebb vga driver... -
ballazol
senior tag
Kinek, melyik vga driver vált be?
Nekem az utolsó 2-3-nál nem működött a freesync, mindig kikapcsolt. Monitor driver (60-144Hz) reinstall után az első játékindításnál (quake champs) még ment, aztán utána már nem. Most egy korábbi relive-ot használok, azzal oké. -
Lacok
őstag
A táblázatban AHVA panel szerepel IPS helyett.
-
VGYke
addikt
Szóval még ki sem csomagoltam, de már megszületett az első kérdésem. A monitor nincs kalibrálva. itt letölthető egy kalibrált ICC profil.
Mennyire jó ötlet a fenti profilt betennem win10 alá, mint ha saját kalibráció lenne -
VGYke
addikt
Tegnap hozta a Jézuska, csatlakozom a közösséghez. Igaz még mindig nem bontottam ki...
-
gyiku
nagyúr
Asus MG279Q modded to 60-144 Hz FreeSync
van akinek megy az 57-144hz is. -
sebgutkopf
őstag
válasz
sebgutkopf #102 üzenetére
Az MS community ezen thread-jéban foglalkoznak a témával. [link]
Számomra a megoldást azt hozta be, ami többeknek bevált. A DP mellett összedugtam a monitort egy hdmi kábellel is, majd a DP-sre kértem csak megjelenítést. Nem egy elegáns megoldás, de működik.
-
sebgutkopf
őstag
-
kissz84
tag
válasz
sebgutkopf #100 üzenetére
Nekem semmi ilyen nem történt volt egyszer hogy alvóból nem jött ébresztéskor be a kép kikapcsoltam majd vissza és jó volt , de azóta se volt ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest