- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Rossz helyen marad a 200 megapixeles szenzor
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballazol
senior tag
na, ha a képernyő-beállításoknál a szövegméretezés default (100%-ajánlott), akkor müxik a freesync, ha feljebb teszem, akkor kikapcsol...
ez hogy függ össze?
persze a 60-144Hz-es non-whql driver van fenn a moncsihoz, és most a legfrissebb vga driver... -
ballazol
senior tag
Kinek, melyik vga driver vált be?
Nekem az utolsó 2-3-nál nem működött a freesync, mindig kikapcsolt. Monitor driver (60-144Hz) reinstall után az első játékindításnál (quake champs) még ment, aztán utána már nem. Most egy korábbi relive-ot használok, azzal oké. -
Lacok
őstag
A táblázatban AHVA panel szerepel IPS helyett.
-
VGYke
addikt
Szóval még ki sem csomagoltam, de már megszületett az első kérdésem. A monitor nincs kalibrálva. itt letölthető egy kalibrált ICC profil.
Mennyire jó ötlet a fenti profilt betennem win10 alá, mint ha saját kalibráció lenne -
VGYke
addikt
Tegnap hozta a Jézuska, csatlakozom a közösséghez. Igaz még mindig nem bontottam ki...
-
gyiku
nagyúr
Asus MG279Q modded to 60-144 Hz FreeSync
van akinek megy az 57-144hz is. -
sebgutkopf
őstag
válasz
sebgutkopf #102 üzenetére
Az MS community ezen thread-jéban foglalkoznak a témával. [link]
Számomra a megoldást azt hozta be, ami többeknek bevált. A DP mellett összedugtam a monitort egy hdmi kábellel is, majd a DP-sre kértem csak megjelenítést. Nem egy elegáns megoldás, de működik.
-
sebgutkopf
őstag
-
kissz84
tag
válasz
sebgutkopf #100 üzenetére
Nekem semmi ilyen nem történt volt egyszer hogy alvóból nem jött ébresztéskor be a kép kikapcsoltam majd vissza és jó volt , de azóta se volt ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- Eladó Dell Ultrasharp U2518D monitor (1)
- 1db pixelhiba - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest