- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levy.
újonc
Sziasztok!
Vettem 1-2 hónapja egy ilyen tabot, benne is van egy 32GB-os memória kártya, csak az a baj, hogy szerintem a rendszer nem jól kezeli. A beállítások -> tárhely alatt ki tudom választani, hogy belső memóriába vagy SD-kártyára mentek-e. Ha kiválasztom az SD-kártyát, vissza lépek egy menüt és újra megnyitom a tárhely menüt a belső memória opció eltűnik.
Ez nem is lenne baj, ha utána ténylegesen az SD-kártyára mentené amit kell, de nem. Megy ugyan úgy a belső tárhelyen a Download mappába.
Nem tudom, hogy csak nekem csinálja-e ezt, de ennek biztos nem így kéne lenni. Plusz a tárhelyen belül a belső memóriát szépen fel osztja a program színes csíkokra (alkalmazások, média, stb...), de az SD-kártya része pedig csak szürke, és írja a szabad helyet.
Tabbal többször is megformáztam már, ha jól emlékszem az SD-kártya FAT32-es fájlrendszerű. Lehet, hogy nem olyan kéne, vagy formázzam esetleg újra FAT32-re? (<- Ezzel az a baj, hogy ha bedugom a tabot a gépbe, úgy nem hagyja formázni a memória kártyát, SD-olvasóm meg nincs)Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Interactive Brokers társalgó
- 3DMark 11 eredmények
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest