Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levy.
újonc
Sziasztok!
Vettem 1-2 hónapja egy ilyen tabot, benne is van egy 32GB-os memória kártya, csak az a baj, hogy szerintem a rendszer nem jól kezeli. A beállítások -> tárhely alatt ki tudom választani, hogy belső memóriába vagy SD-kártyára mentek-e. Ha kiválasztom az SD-kártyát, vissza lépek egy menüt és újra megnyitom a tárhely menüt a belső memória opció eltűnik.
Ez nem is lenne baj, ha utána ténylegesen az SD-kártyára mentené amit kell, de nem. Megy ugyan úgy a belső tárhelyen a Download mappába.
Nem tudom, hogy csak nekem csinálja-e ezt, de ennek biztos nem így kéne lenni. Plusz a tárhelyen belül a belső memóriát szépen fel osztja a program színes csíkokra (alkalmazások, média, stb...), de az SD-kártya része pedig csak szürke, és írja a szabad helyet.
Tabbal többször is megformáztam már, ha jól emlékszem az SD-kártya FAT32-es fájlrendszerű. Lehet, hogy nem olyan kéne, vagy formázzam esetleg újra FAT32-re? (<- Ezzel az a baj, hogy ha bedugom a tabot a gépbe, úgy nem hagyja formázni a memória kártyát, SD-olvasóm meg nincs)Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Szemüveges topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest