Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ossis
csendes tag
Szia
Nekem is volt hasonló problémám, már a 3. wifimodul fut a készülékben. És még mindig van gari, és megint érik a csere. Pedig rootolva van.
Neten utánaolvastam, és többekél is van gond a wifivel, lehet ez globális probléma a tabletnél
De a cserével nekem utána hónapokig erősebb a jel, mint az eredetivel. -
Ossis
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy a tab nem megy rá Wifire. Folyton megakad az IP cím keresésénél, és utána azt írja hogy azonosítási probléma. Kb. két hónapja csak 1 hálózattal cisnálta ezt, akkor csináltam egy factory resetet és megjavult, de most megint előjött, és mostmár nemcsak 1, hanem az összes általam próbált hálózatra nem tud felmenni. Ötlet? Másnál is előjött ez a probléma?
-
Ossis
csendes tag
Valaki meg tudná mondani, hogy custom recovery-t hogy tudok rárakni biztonságosan? Mert a gyárival nem tudok ROM-ot cserélni. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- iPad mini 5 Wi-fi 64 GB
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De a cserével nekem utána hónapokig erősebb a jel, mint az eredetivel.