- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
Micsurin #4772 üzenetére
Szerintem bőven elég még pár évig. Nem egy gyenge cucc az s600, előző telefonomban valamivel gyengébb s4 pro volt és az is szépen vitte a játékokat tv-re kötve is(Nexus 4). Snapdragonokra elég jól szoktak optimalizálni, szóval szerintem ettől nem kell félni. Szerintem az új nfs se fogja majd meg. Én is gpad-ot szerettem volna venni,de inkább vettem lg g2-t, kontrollerrel meg slimporttal már majdnem olyan játszani mint egy konzolon
-
AllTheBest
őstag
válasz
Micsurin #4768 üzenetére
Ha támogatást akarsz, akkor egyértelműen a gpad-ot vedd, szinte 100%, hogy lesz rá hivatalosan is 5.0. Mellesleg csak az lg támogatja a slimport-ot, ami hidd el sokkal jobb mint egy sima mhl-es csatlakoztatás. Ja és ha jól láttam az asus-nak intel procija van, amivel sajnos még jelen pillanatban is elég sok alkalmazás nem hajlandó működni.
-
AllTheBest
őstag
Esetleg volt már másnál is olyan, hogy enyhén villog a háttérvilágítás? Főleg e-book olvasás közben látszódik
-
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Mai napon én is tulaja lettem egy ilyen tabletnek(me173x). Van rá valami jó főzött rom? Esetleg root és recovery telepítésről tudnátok nekem linkelni valami leírást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kés topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged