- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
Micsurin #4772 üzenetére
Szerintem bőven elég még pár évig. Nem egy gyenge cucc az s600, előző telefonomban valamivel gyengébb s4 pro volt és az is szépen vitte a játékokat tv-re kötve is(Nexus 4). Snapdragonokra elég jól szoktak optimalizálni, szóval szerintem ettől nem kell félni. Szerintem az új nfs se fogja majd meg. Én is gpad-ot szerettem volna venni,de inkább vettem lg g2-t, kontrollerrel meg slimporttal már majdnem olyan játszani mint egy konzolon
-
AllTheBest
őstag
válasz
Micsurin #4768 üzenetére
Ha támogatást akarsz, akkor egyértelműen a gpad-ot vedd, szinte 100%, hogy lesz rá hivatalosan is 5.0. Mellesleg csak az lg támogatja a slimport-ot, ami hidd el sokkal jobb mint egy sima mhl-es csatlakoztatás. Ja és ha jól láttam az asus-nak intel procija van, amivel sajnos még jelen pillanatban is elég sok alkalmazás nem hajlandó működni.
-
AllTheBest
őstag
Esetleg volt már másnál is olyan, hogy enyhén villog a háttérvilágítás? Főleg e-book olvasás közben látszódik
-
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Mai napon én is tulaja lettem egy ilyen tabletnek(me173x). Van rá valami jó főzött rom? Esetleg root és recovery telepítésről tudnátok nekem linkelni valami leírást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest