Hirdetés
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Nekem nagyon tetszik ez a yoga 8. Izgalmas a kialakítás, impozáns az üzemidő, tényleges sztereo, de.
Nagyon lehúzzák a módosított Android miatt.
Gyengécskének mondják a rendszeroptimalizációt, mert akadnak a programok. No ez utóbbi nállam már ki is lőné. Persze, lehet van rá valami megoldás az user berkekben.
Amennyire láttam, nem usb-n tölt, ergo nálam, megint kiesik. (Nekem ez alapfeltétel.)
Ami még lerontja nálam az esélyét, hogy nagyon vékonyka. Nekem böszme kezem van, én ilyen vékonyka cuccokkal, csak kínlódnék. (Többek közt, ezért vettem a telefonomra gumiborítást.) Jah, és az autós tartóm is megkínlódna valószínűleg vele.
Mondjuk, a "videokártyáról" nem találtam semmit...
Egyébként, nagyon tetszik!---------------------
Dazsar: Nem lehet, hogy hibás a letöltött csomag? Vagy amikor átmásoltad a memóriakártyára, akkor sérült meg? Esetleg xda-n tudnak segíteni.
-
emerzee
aktív tag
-
Gzolo
senior tag
Szia! Az Alcor Zest egy ipari hulladék. Mi még akkor vettünk kettőt, amikor járt mellé Bluetooth-os Logitech füles. Mindkettő gyári hibás volt, kicserélték őket szó nélkül, de az újabb kettővel ugyanaz az eredmény, szintén mentek vissza. Szoftveresen korrekt gépek, de a minőség pocsék. Én ezekkel a típusokkal nem próbálkoznék, a Wayteq új 79qci-je is onnan jöhet, mert azzal is kezdődnek a gondok, a Nagy táblagépes topikban írják páran.
Ezek után lett az Asus, ami annak ellenére, hogy az Alcorban és Concorde-ban papíron erősebb a hardver és több a ram, mégis sokkal folyékonyabban működik. Optimalizálás sokkal jobban sikerült. Az Alcornál az összeszerelésnél is vannak gondok, nincs jól körberagasztva a hátlap. Az Asus nekem pozitív meglepetés amióta nálam van, aksi is jó, wifi is erős, jól megy a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen monitort vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest