- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
válasz
anita.siket #464 üzenetére
persze nem a billentyűzet a kockázatos, hanem rootolás, és a gép lelkivilágába piszkálás...de egyébként az sem vészes dolog, hamar belel lehet jönni, csak az elején kell egy kis bátorság
-
SkyLaci
őstag
válasz
anita.siket #462 üzenetére
nem, az más történet
meg ez egyébként kicsit kockázatos, garanciavesztéssel is járhat, csak akkor érdemes ilyesmiben belefogni ha megvan a kellő hozzáértés
de kitudj a az XDA-n, hátha valaki már megcsinálta az otg támogatást...utána nézek
-
SkyLaci
őstag
válasz
anita.siket #413 üzenetére
szerintem érdemes inkább várni pár hetet azzal a billentyűzettel, hátha jön a frissítés az usb otg támogatással. ja és ha billentyűzet akkor nem árt figyelni arra hogy magyar billentyűzet legyen
-
anita.siket
újonc
válasz
anita.siket #412 üzenetére
jól értem? ami most van rajta pici .sb az csak tölteni jó? amúgy köszönöm a válaszokat kedvesek vagytok! a fiamnak vettük a tabletet. amikor először mondta mit szeretne heteket olvastam mi is az a tablet. most lesz a szüli napja és billentyűzetet szeretne hozzá de nem gondoltam hogy ilyen nehéz lesz
-
anita.siket
újonc
válasz
anita.siket #411 üzenetére
na úgy látom átírja amit irok
-
FlekkeN
aktív tag
válasz
anita.siket #407 üzenetére
Lehet, hogy az Asus későbbiekben fog kiadni egy frissítést a tablethez amivel működni fog most 4.2.1 android verzió és a 4.2-őt várjuk. A másik lehetőséged a Bluetooth-os billentyűzet.
Például ez -
SkyLaci
őstag
válasz
ígérték hogy még szeptemberben lesz hozzá frissítés amivel már működni fog ez a funkció (hogy ezt pontosan mikor, ki és hogy ígérte azt nem tudom, én is csak a fórumon olvastam)
usb-otg (on the go), azaz hogy a táblagép usb bemenetére egy otg kábel segítségével, usb-s eszközöket csatolhatsz, és azok működnek, pl pendrive, egér, billentyűzet, ilyen egyszerűbb dolgok
-
anita.siket
újonc
válasz
mi az az otg? bocsi de nagyon nem ertek hozza. azon csodalkozom hogy a no name tabletek mukodnek vele ez meg ami viszonylag jobb lenne nem
-
dogi01
aktív tag
válasz
anita.siket #405 üzenetére
Vagy megvárod a 4.2.2-es frissítést, és utána OTG kábelen csatlakoztatsz hozzá bármilyen USB-s eszközt, vagy Vegyél Bluetooth-os billentyűzetet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Bittorrent topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest