- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
válasz
antikomcsi #3465 üzenetére
mi is megvettük a playből - nekünk a 7"-os van - és remekül fut rajta
-
emerzee
aktív tag
válasz
antikomcsi #2062 üzenetére
Ha az asszonynak kell, akkor inkább ne vedd meg neki, mert bár megy a flash, de nem pc-s élmény...
A flash ugyan elterjedt, de a html5-öt tolja a google, ahhoz nem kellenek külön plugin-ek...
-
iff
senior tag
válasz
antikomcsi #2062 üzenetére
Próbáld ki a BoatBrowsert itt honosítva van.
A GPS nálam első indításkor 1 órán ár nem akart találni műholdat. wifin frissítve, szabad ég alatt próbálva, de végül elkapta. 2 hete, hogy nem használtam és most bekapcsoltam a szobában, kb 3 perc és működött. (wifi nélkül)
-
emerzee
aktív tag
válasz
antikomcsi #2053 üzenetére
no kipróbáltam Neked... Hát, van flash. Nem mondom, hogy valami gyors lenne, de használható a sebessége, viszont a pontos bökés az nem nagyon ment, ha apró dolgokról van szó. Szóval, nem estem hasra tőle. Farmeramazni a gyári böngészővel tuti lehet, mert kipróbáltam. (De nem egy élmény...) Ha flash tartalom van az egész képernyőn, a két ujjas nagyítás nem megy, tehát beragadtál. No ez számomra élvezhetetlenné teszi az egészet... (Hol kell a farmeramaban törölni magam?)
-
emerzee
aktív tag
válasz
antikomcsi #2047 üzenetére
A böngészős flash játékok nem mennek. Az adobe nem támogatja az androidot. Van valami régi flash az androidra, és valahogy bele is lehet rakni a gyári böngészőbe, de sok reményt személy szerint nem fűznék hozzá... sajnálom
-
Dazsar
aktív tag
válasz
antikomcsi #2049 üzenetére
mc4 mp is megy ernergia takarékos modban
-
iff
senior tag
válasz
antikomcsi #2047 üzenetére
Nálam simán megy, még bekapcsolt energiatakarékos módban is (Angry Birds Go).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest