- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
emerzee #2054 üzenetére
Ezer hála és köszönet!
Megmondom őszintén, hogy azért kissé csalódott vagyok. No nem arra számítottam, hogy úgy fog futni mint egy jó asztali pc-n, csak reméltem, hogy azért egy ilyen masinán már elviselhető, hisz mégis csak erősebb a vas benne mint az S2 telefonomban. És azon azért használható. Igaz, hogy ér elvágáshoz közeli néha az élmény, de megy.
Régebben már vettem a gyereknek tabot, na, az teljesen használhatatlan volt, valamelyest jó hír, hogy itt már látszik a remény.
Bár egyáltalán nem értem ezt az irányt, hisz elég sok flash alapú oldal van, miért nem fejlesztenek hozzá?
Persze ehhez hozzátartozik, hogy dunsztom sincs a flash programozásáról, csak firebug-al szoktam kicsit matatni az oldalakon, de ez semmi.
Amúgy jó lenne a gép, még tetszik is, de a fő használati szempont farmerama és zoo mumba lenne, de ha sok időt kell várni és néha még bele is fagy az asszony úgy kivágná az egészet, hogy elsírnám magam.
Ha megtudná, hogy mennyi volt, talán még meg is verne!
Köszönöm szépen még egyszer!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest