Hirdetés
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
Sray500
üzenetére
Ezt találtam
Na, szereztem pengetőket. Az első túl lágy volt, úgyhogy mehettem vissza az üzletbe egy másikért. Szegény faszinak kissé kikerekedett a szeme, amikor megmondtam neki, mire is kéne. :-D
A hátlap lebontása relatíve gyorsan ment. A kütyü tetején, az USB csatlakozó mellett, a sarok felé lehet meglazítani annyira a hátlapot, hogy az első két fülecske elengedje. Utána határozott, de nem erőszakos mozdulatokkal egyenként ki lehet pattintani a füleket körbe.
Szóval a hátlap lekerült, de aztán itt be is fejeztem a részemről a barkácsolást. Ahhoz, hogy az SD foglalathoz hozzáférjek normálisan, gyakorlatilag az atomjaira kéne cincálni az egész cuccot, ennyit nekem nem ér meg ez az egész. A kütyü így is üzemel, a belső tárhelye majdnem 14 GiB, plusz OTG rá tudunk dugni pendriveot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest